2022. december 3., szombat
Visegrad 4 Juniors

Fiatal zenei producer szerezte a Visegrad 4 Juniors hivatalos zenéjét

Közel száz év után rendez hazánk országúti kerékpáros világversenyt. Ma megjelent a 2020. július 24-26. közötti háromnapos viadal hivatalos zenéje, amely egy fiatal békéscsabai zenei producer, Oliver A. Fox szerzeménye.

Megjelent: 2020. január 15., szerda 12:55  ·  Rovat: Kikapcsolódó  ·  Forrás: visegrad4juniors.hu / IfiPress  ·  Indexkép: Visegrad 4 Juniors
Megjelent: 2020. január 15., szerda 12:55 | Rovat: Kikapcsolódó
Forrás: visegrad4juniors.hu / IfiPress
Indexkép: Visegrad 4 Juniors

Nyíregyháza, Ibrány és Vásárosnamény ad otthont a júliusi sporteseménynek, amely a nemzetközi szövetség (UCI) Nation’s Cup Junior sorozatának egyik idei állomása. A sorozat először látogat hazánkba, amely ennek köszönhetően 1928 után rendezhet ismét világversenyt a szakágban. Egy ilyen fontos viadalnak mindenképp kijár egy hivatalos zene, amelyet ki más is szerezhetett volna, mint egy fiatal?

Partnerünk▾

V4 Kerékpárverseny

Oliver A. Fox (Sipos Ádám Olivér), aki éveinek számát tekintve nemrég lépett a második X-be, két éve foglalkozik komolyabban zeneszerzéssel. Elektronikus dance stílusú, Unstoppable című szerzeménye – amely első hivatalos megjelenése – a Visegrad 4 Juniors zenéje. A fiatal zenei producer Uplander (Felföldi Zsolt) közreműködésével készítette el a tracket, amely az Original Version verziónevet kapta. A dalt nem mellékesen szintén egy fiatal, nevezetesen TiMo (Molnár Tímea) énekli.

A dalra egy videóválogatás is készült, a V4 Kerékpárverseny, valamint a V4 Special Series versenyein rögzített felvételekből. Utóbbiakon a versenyzők a Visegrad 4 Juniors útvonalán is tekertek, így az ifjúsági világkupa 2020-as magyarországi versenyének főbb helyszínei is láthatók.

A zene készítőit terveink szerint hamarosan jobban is megismerhetitek oldalunkon.

Forrás: visegrad4juniors.hu / IfiPress
Indexkép: Visegrad 4 Juniors
Megosztás és kedvelés
Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2022 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!