2022. december 3., szombat
Ed Sheeran

Ezerötszáz angol fontért kelt el egy Ed Sheeran által tervezett ketchupos üveg

A címke a szósz különlegessége, amelyen a világhírű énekes tetoválása látható, és amelyből összesen 150 darabot gyártottak le, főképpen jótékonysági célból.

Megjelent: 2019. augusztus 19., hétfő 08:28  ·  Rovat: Krajcár  ·  Forrás: hirado.hu  ·  Indexkép: youtube.com
Megjelent: 2019. augusztus 19., hétfő 08:28 | Rovat: Krajcár
Forrás: hirado.hu
Indexkép: youtube.com

Ezerötszáz fontért (518 ezer forint) kelt el egy jótékonysági árverésen egy üveg Heinz Tomato Ketchup, amelynek címkéjét Ed Sheeran brit dalszerző, énekes tervezte saját tetoválása alapján.

Partnerünk▾

V4 Kerékpárverseny

Sheeran, aki a fűszeres paradicsomszósz lelkes fogyasztója, a Kraft Heinz cég megalakulásának 150. évfordulójára tervezte a speciális kiadást, amelyből csupán 150 darab készült. Az első három üveget augusztus 15-én árverezték el Londonban, az egyik 1050, a második 1100, a harmadik 1500 fontért kelt el – közölte Nigel Dickie, a Kraft Heinz élelmiszeripari vállalat ügyfélkapcsolati igazgatója. „Az a különleges bennük, hogy tetoválások vannak a címkén” – tette hozzá.

Dickie szerint az emberek többsége valószínűleg nem fogja kinyitni a különleges üvegeket, pedig azokban „tökéletesen jóízű ketchup” van. 104 üveg egy globális sorsolás nyereményeként kel el, a többit Sheeran és a Heinz legnagyobb rajongói, valamint múzeumok kapják meg.

A befolyt bevétel egy részét Sheeran döntése alapján a Kelet-Angliai Gyermek Hospice kapja, a többit a Heinz által támogatott gyermekélelmezési alapítványnak juttatják el. A 28 éves brit szupersztár egyébként a szósz nagy rajongója, olyannyira, hogy egyik karjára rátetoválta a Heinz címkéjét is.

Forrás: hirado.hu
Indexkép: youtube.com
Megosztás és kedvelés
Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2022 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!