2022. november 28., hétfő

Esőleső

Melegszik az idő a 26. héten (június 22-28.), vasárnap helyenként 30 Celsius-fok is lehet. Ezzel együtt továbbra is többször várható zápor, zivatar – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet 2020. június 21-én, vasárnap juttattak el az MTI-hez.

Hétfőn csak néhány órára süt ki a Nap, a Dunántúl keleti részén és a Dunától keletre még több helyen várható zápor, zivatar. A zivatarokat felhőszakadás, jégeső és viharossá fokozódó szél kísérheti. Délutántól a Nyugat-Dunántúlon jelentősen csökken a felhőzet. A szél ismét nagy területen lesz erős, főként a Dunántúlon viharos széllökések is előfordulnak. A legalacsonyabb hőmérséklet +13 és +18, a legmagasabb +22 és +27 fok között alakul.

Kedden napos idő várható, de eleinte keleten egy-egy zápor még kialakulhat. A szél nagy területen erős, kisebb körzetekben viharos lesz. A legalacsonyabb hőmérséklet +14 és +19, a legmagasabb +23 és +28 fok között valószínű.

Szerdán több órára kisüt a Nap, északon több helyen, délen elszórtan valószínű zápor, zivatar. A keleti, északkeleti tájak kivételével élénk vagy erős lesz a szél, illetve zivatarok környezetében viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb hőmérséklet +10 és +16, a legmagasabb +21 és +26 fok között várható.

Csütörtökön a több-kevesebb napsütés mellett több helyen – a legnagyobb eséllyel nyugaton – alakul ki zápor, zivatar. Zivatarok környezetében lehetnek viharos széllökések is. A legalacsonyabb hőmérséklet +11 és +16, a legmagasabb +22 és +27 fok között alakul.

Pénteken és szombaton is sok lesz a napsütés, de több helyen alakul ki zápor, zivatar is. Zivatarok környezetében viharos széllökések is lehetnek. Pénteken a legalacsonyabb hőmérséklet +12 és +17, szombaton +13 és +18, a legmagasabb mindkét nap +23 és +29 fok között várható.

Vasárnap többórás napsütésre lehet számítani, szórványosan alakulhat ki zápor, zivatar. Zivatarok környezetében lehetnek viharos széllökések. A legalacsonyabb hőmérséklet +14 és +19, a legmagasabb +24 és +30 fok között valószínű.

Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2022 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!