2019. november 16., szombat

Esőleső

A 46. héten (november 11-17.) is változékony lesz az időjárás, többször várható eső. Ezzel együtt azonban marad az enyhe idő, a maximumok 10 fok körül alakulnak, de helyenként 20 fok is lehet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet 2019. november 10-én, vasárnap juttattak el az MTI-nek.

Hétfőn délelőtt a ködfoltok feloszlanak, és általában több órára kisüt a Nap. Északkeleten délelőtt még előfordulhat helyenként gyenge eső, szitálás. A legalacsonyabb hőmérséklet -1 és +5, a legmagasabb +8 és +14 fok között várható.

Kedden egyre többfelé várható eső, zápor, kelet felé haladva csökken a csapadék valószínűsége. A legalacsonyabb hőmérséklet +1 és +7, a legmagasabb +8 és +18 fok között alakul, délkeleten lesz az enyhébb idő.

Szerdán csak rövid napos időszakok lehetnek, több helyen várható eső, zápor. Emellett az Alföldön erős, a Dunántúlon viharos lehet a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet +5 és +12, a legmagasabb +9 és +20 fok között valószínű, keleten lesz enyhébb idő.

Csütörtökön szórványosan alakul ki eső, zápor. A legalacsonyabb hőmérséklet +2 és +10, a legmagasabb +8 és +18 fok között várható.

Péntekre virradóra a köd feloszlását követően közepesen felhős lesz az ég. Számottevő csapadék nem valószínű, de szitálás előfordulhat. A szél megélénkül, helyenként megerősödik. A legalacsonyabb hőmérséklet +3 és +9, a legmagasabb +12 és +17 fok között alakul.

Szombaton és vasárnap hosszabb-rövidebb időre kisüt a Nap, csapadék nem valószínű, de szombaton nagy területen, vasárnap pedig helyenként megerősödik a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet+4 és +10, a legmagasabb +12 és +19 fok között alakul mindkét nap.

Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2019 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!