2020. április 3., péntek

Esőleső

Jelentős lehűlés várható a 14. héten (március 30. – április 5.) néhol havazással, április első napján helyenként -10 fok is lehet. A hétvégére melegszik ismét az idő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet 2020. március 29-én, vasárnap juttattak el az MTI-nek.

Hétfőn többnyire erősen felhős lesz az ég, elsősorban a nyugati határnál, északkeleten és a középső országrészben néhol eső, havas eső, havazás is valószínű. A szél több helyen megerősödik, helyenként viharossá fokozódik. A leghidegebb órákban 0 és +5, napközben +4 és +10 fok között alakul a hőmérséklet.

Kedden mindenütt kisüt a Nap, csapadékra nagyobb eséllyel hajnalban és délután lehet számítani havas eső, hózáporok formájában. A szél az Alföldön megerősödik. A legalacsonyabb hőmérséklet általában -5 és +2 fok között várható, de az északi völgyekben ennél néhány fokkal hidegebb lesz. A legmagasabb hőmérséklet +6 és +10 fok között valószínű.

Szerdán, április elsején többórás napsütés várható, de időnként megélénkül a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet általában -7 és -2 fok között várható, de a fagyzugokban -10 fokig is lehűlhet a levegő. A legmagasabb hőmérséklet +7 és +11 fok között várható.

Csütörtökön is többórás napsütés várható, csapadék nem valószínű. A legalacsonyabb hőmérséklet szeszélyes eloszlásban -8 és +1, a legmagasabb +8 és +13 fok között várható.

Pénteken napos idő várható csapadék nélkül. A legalacsonyabb hőmérséklet általában -4 és +1, a legmagasabb +12 és +17 fok között várható.

Szombaton is napos idő várható, csapadék sehol sem valószínű. A legalacsonyabb hőmérséklet -3 és +3, a legmagasabb +13 és +18 fok között alakul.

Vasárnap napos idő várható, csapadék sehol sem valószínű. A leghidegebb órákban -2 és +3, napközben +13 és +18 fok között alakul a hőmérséklet.

Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2020 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!