2020. január 21., kedd

Esőleső

Jellemzően borult, ködös idő várható a 3. héten (január 13-19.), néhol havazás is lehet. Emellett hidegre kell számítani, többfelé napközben is fagypont körül alakul a hőmérséklet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet 2020. január 12-én, vasárnap juttattak el az MTI-hez.

Hétfőn túlnyomóan borult, párás, helyenként tartósan ködös időre lehet számítani, a Dunántúlon van esély arra, hogy szakadozottabb legyen a felhőzet. Főként a ködös tájakon alakulhat ki néhol ónos szitálás, hószállingózás. A tartós, sűrű köd veszélye miatt az egész országra figyelmeztetést adtak ki. A leghidegebb órákban -6 és -2, napközben -2 és +3 fok között alakul a hőmérséklet.

Kedden és szerdán is borult, párás, foltokban ködös lesz az idő, legfeljebb a Dunántúlon helyenként süthet ki hosszabb-rövidebb időre a Nap. Elszórtan szitálás, ónos szitálás várható. A legalacsonyabb hőmérséklet -5 és 0, a legmagasabb -2 és +4 fok között valószínű mindkét nap, de a napos helyeken +7 fok is lehet.

Csütörtökön és pénteken is borult, párás, helyenként ködös lesz az idő, legfeljebb kis területen – pénteken inkább a Kisalföldön – lehet napsütés. Elszórtan szitálás, ónos szitálás várható. A legalacsonyabb hőmérséklet -5 és 0, a legmagasabb -2 és +3 fok között valószínű mindkét napon.

Szombaton többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, főként a Dunántúlon alakulhat ki elszórtan havas eső, havazás. A legalacsonyabb hőmérséklet -5 és 0, a legmagasabb -2 és +3 fok között alakul.

Vasárnap eleinte többnyire erősen felhős lesz az ég, majd nyugat felől felszakadozik a felhőzet. Elszórtan fordulhat elő havazás, havas eső. A legalacsonyabb hőmérséklet -6 és 0, a legmagasabb 0 és +4 fok között alakul.

Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2020 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!