2022. december 7., szerda
Halálos iramban 9 – Vin Diesel

Egy évvel elhalasztják a Halálos iramban 9 bemutatóját

A Universal Pictures filmstúdió bejelentette, hogy egy évvel elhalasztja a Halálos iramban kilencedik részének bemutatóját, amelyet így csak 2021-ben tartanak meg. Bár ezt nem közölték, a halasztás mögött nyilvánvalóan a koronavírus-járvány áll.

Megjelent: 2020. március 13., péntek 10:18  ·  Rovat: Kikapcsolódó  ·  Forrás: hirado.hu  ·  Indexkép: wallpapercave.com
Megjelent: 2020. március 13., péntek 10:18 | Rovat: Kikapcsolódó
Forrás: hirado.hu
Indexkép: wallpapercave.com

Az F9 című Halálos iramban-epizód Vin Diesel főszereplésével eredetileg 2020 májusában debütált volna a filmvásznon, ám a Universal most 2021. április 2-ra tolta a premiert.

Partnerünk▾

V4 Kerékpárverseny

 

A Paramount Pictures ugyancsak csütörtökön jelentette be, hogy Hang nélkül 2 című horrorjának forgalmazását, amelyet március 18-tól játszottak volna a mozik, határozatlan időre elhalasztja.

A világban körülöttünk zajló, és folyton változó körülmények miatt nyilvánvalóan nem most van az ideje a bemutatónak” – írta John Krasinski, a film rendezője egy Instagram-bejegyzésben.

A múlt héten a Nincs idő meghalni című Bond-film áprilisi bemutatóját csúsztatták el novemberre a producerek és a filmet gyártó stúdiók. A Nyúl Péter 2 című produkció premierjét pedig márciusról augusztusra tolták el.

Forrás: hirado.hu
Indexkép: wallpapercave.com
Megosztás és kedvelés
Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2022 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!