2022. december 8., csütörtök
Sophie Trelles-Tvede

Egy buli előtt kreatív volt, most milliárdos

Közel tíz évvel ezelőtt a buliba igyekvő, most 27 éves Sophie Trelles-Tvede nem találta a hajgumiját, így haját egy régi telefonzsinórral kötötte össze. Cége most felkerült Forbes magazin Harminc sikeres fiatal 30 alatt listájára.

Megjelent: 2020. február 21., péntek 16:39  ·  Rovat: Krajcár  ·  Forrás: hirado.hu  ·  Indexkép: youtube.com
Megjelent: 2020. február 21., péntek 16:39 | Rovat: Krajcár
Forrás: hirado.hu
Indexkép: youtube.com

Sophie Trelles-Tvede története a buli után véget is érhetett volna, azonban a másnapos egyetemista lány a fürdőszobában az elkenődött sminkje lemosása után rájött, hogy a copfja gyakorlatilag hibátlan az átbulizott éjszaka ellenére is, a spirális kábel ugyanis tökéletesen a helyén tartotta a tincsein, ráadásul meg sem törte a hajszálait.

Partnerünk▾

V4 Kerékpárverseny

A svájci születésű lány a karácsonyi szünetet aztán a barátjával arra használta, hogy kifejlessze az Invisibobble-t, a spirál hajgumi prototípusát, mely 2013-ban belopta magát a világ copfos felének szívébe.

Először hármas csomagokban árulták a kiegészítőt, dobozát 5 fontért. 2012-ben egy kínai cég elkezdte nagy mennyiségben gyártani a hajgumikat, beindult az online értékesítés, ezzel pedig a sikertörténet is kezdetét vette. Sophie ötletével a BBC cikke szerint tavaly 6,5 milliárd forintnak megfelelő fontot keresett, pedig csoporttársai anno kinevették az üzlet indulásakor készült Instagram-posztjait.

A most müncheni központtal rendelkező Invisibobble, melyben Sophie akkori párja, Felix Haffa jelenleg is cégtárs, akkor került igazán fókuszba, mikor felkerültek a Forbes magazin Harminc sikeres fiatal 30 alatt listájára. A hajgumit azóta 100 ezer viszonteladónál lehet megvásárolni.

Forrás: hirado.hu
Indexkép: youtube.com
Megosztás és kedvelés
Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2022 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!