2022. december 5., hétfő
Flo Rida

EFOTT: Flo Rida lesz az egyik fő fellépő

Az egyik legismertebb amerikai rapper, Flo Rida lesz az egyik fő fellépő az idei EFOTT-on, amelyet Sukorón rendeznek meg július 15-20. között. A rapper régi nagy slágerei mellett megjelenés előtt álló legújabb albumával érkezik a Velencei-tóhoz.

Megjelent: 2020. február 14., péntek 08:51  ·  Rovat: Programajánló  ·  Forrás: MTI  ·  Indexkép: hdqwalls.com
Megjelent: 2020. február 14., péntek 08:51 | Rovat: Programajánló
Forrás: MTI
Indexkép: hdqwalls.com

Az EFOTT headlinere mellett újabb hazai előadók fellépését is bejelentették a szervezők: koncertet ad a Follow The Flow, a ByeAlex és a Slepp, a Margaret Island, az Irie Maffia, az Ocho Macho, a Biebers, a Blahalouisiana és Manuel.

Partnerünk▾

V4 Kerékpárverseny

A többszörös Grammy-jelölt amerikai előadó Tramar Lacel Dillard néven született a floridai Carol Cityben, hét lánytestvére van. Kisgyermekként velük énekelt gospel kórusban, tizenévesen már rapbandákkal lógott.

2006-ban jött el számára az áttörés: szerződést írt alá és olyan floridai rapperekhez társult, mint például T-Pain. A 18,3 milliós Instagram-táborral rendelkező DJ Khaled albumán debütált, majd 2008-ban Low című dalával ért el sikert, amely tíz héten át vezette a Billboard Hot 100-as toplistát és a Step up 2 című film betétdala is volt. A következő években már olyan előadókkal dolgozott együtt, mint KeSha (Right Round), David Guetta (Club Can’t Handle Me) vagy Sia (Wild Ones). Eddig öt stúdióalbummal jelentkezett, a legutolsót 2015-ben adta ki.

A 40 éves rapper egy Pitbullal közös dalt is megjelentet a közeljövőben – közölték a szervezők szerdán az MTI-vel.

Forrás: MTI
Indexkép: hdqwalls.com
Megosztás és kedvelés
Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2022 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!