2022. december 8., csütörtök
Dobi Edina

Dobi Edina röplabdázó végleg visszavonult

A 31 éves, egri nevelésű, korábban több külföldi klubban is megfordult 85-szörös válogatott röplabdázó bejelentette végleges visszavonulását.

Megjelent: 2019. május 14., kedd 20:31  ·  Rovat: Sport  ·  Forrás: MTI  ·  Indexkép: youtube.com
Megjelent: 2019. május 14., kedd 20:31 | Rovat: Sport
Forrás: MTI
Indexkép: youtube.com

Egy éve még csak ideiglenesen gondoltam úgy, hogy befejezem a röplabdázást, de sajnos a szervezetem döntött helyettem is a folytatásról. A pályán már nem tudnék száz százalékot nyújtani, máshogy pedig nem akarok játszani” – mondta a 31 éves centerjátékos a Magyar Röplabda Szövetség (MRSZ) és a Varjú Vilmos Olimpiai Baráti Kör sajtótájékoztatóval egybekötött közönségtalálkozóján.

Partnerünk▾

V4 Kerékpárverseny

Hozzátette, nagyon örül, hogy felkértek az augusztus 23-án kezdődő, magyar társrendezésű Európa-bajnokság nagykövetének, mivel ennek köszönhetően a válogatott mellett maradhat.

Az egri nevelésű Dobi korábban az Egyesült Államokban, Franciaországban, Belgiumban, Németországban és Azerbajdzsánban röplabdázott, utolsó klubja pedig a Békéscsaba volt.

A keddi rendezvényen Ludvig Zsolt, az MRSZ főtitkára felhívta a figyelmet, hogy nem csak a női, hanem az ülőröplabda Európa-bajnokságnak is házigazdája lesz majd Budapest, utóbbi mérkőzéseit június 13. és 21. között játsszák a Ludovika Arénában.

Kiemelte azt is, hogy sporttörténelmi esemény lesz Magyarország számára az augusztusi női EB, amely a sportág legnagyobb hazai rendezésű sporteseménye.

Forrás: MTI
Indexkép: youtube.com
Megosztás és kedvelés
Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2022 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!