2020. április 5., vasárnap
Daddy Yankee

Daddy Yankee, a Despacito társszerzője először Magyarországon

A Puerto Ricó-i énekes-dalszerző, a reggaeton stílus egyik legsikeresebb latin-amerikai előadója június 25-én, a Papp László Budapest Sportarénában.

Megjelent: 2020. március 13., péntek 10:59  ·  Rovat: Programajánló  ·  Forrás: MTI  ·  Indexkép: wallpaperaccess.com
Megjelent: 2020. március 13., péntek 10:59 | Rovat: Programajánló
Forrás: MTI
Indexkép: wallpaperaccess.com

Daddy Yankee-nak több mint 50 millió követője van a különböző közösségi médiaplatformokon. Zenei elismeréseinek száma meghaladja a százat, elnyerte például a Billboard Latin Zenei díjat, a Latin Grammy-díjat, az Amerikai Zenei Díjat és a Latin-Amerikai Zenei díjat – közölte a szervező Broadway Event.

Partnerünk▾

V4 Kerékpárverseny

A Ramón Luis Ayala Rodríguez néven született 43 éves előadó 2013 óta átturnézta Európát, Ázsiát és a Közel-Keletet, 2014-es európai koncertsorozata abban az évben a második leglátogatottabb volt a Rolling Stones után. Az elmúlt években számos világhírű művésszel dolgozott együtt.

2017-ben minden létező rekordot megdöntött a Despacito című, Luis Fonsival közös dalával. Ő lett az első latin-amerikai énekes, aki a Spotify és számos más nemzetközi toplista élére került a világhírű slágerrel, a Despacitóhoz készült klip pedig a legnézettebb videó lett a Youtube videomegosztó oldalon. Tavalyelőtt Dura című dalával tizenkilenc ország slágerlistáját vezette, több mint 1,5 milliárdos nézettséget ért el.

Daddy Yankee-nak már több mint ötven slágere került fel az amerikai Billboard toplistára, ő az első latin énekes, akinek négy spanyol nyelvű száma is a Top 20-as listán szerepelt. Leghallgatottabb dalai közé tartozik a Despacito és a Dura mellett a Gasolina, a Shaky Shaky vagy a Con Calma.

Forrás: MTI
Indexkép: wallpaperaccess.com
Megosztás és kedvelés
Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2020 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!