2022. december 8., csütörtök
Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo nyugalomra és magánéletre vágyik

A világ egyik legjobb és legismertebb focistájának életét megnehezíti a hírnév, amire vágyik pedig semmi más, mint háborítatlan magánélet. Legalábbis ezt mondta nemrég egy igen őszintének tűnő interjúban.

Megjelent: 2019. szeptember 21., szombat 08:38  ·  Rovat: Kikapcsolódó  ·  Forrás: hirado.hu  ·  Indexkép: youtube.com
Megjelent: 2019. szeptember 21., szombat 08:38 | Rovat: Kikapcsolódó
Forrás: hirado.hu
Indexkép: youtube.com

Cristiano Ronaldo interjúban mesélt a sztárságról és a hírnévről, mely unalmassá tette az életét, ráadásul olyan mások számára mindennapi dolgokat nem tud megtenni, mint elmenni gyermekeivel egy parkba játszani.

Partnerünk▾

V4 Kerékpárverseny

A sztárjátékos – akinek a legtöbb követője van az Instagramon, vagyona pedig a Dailymail becslései szerint 500 millió fontra tehető – azt is bevallotta, hogy az egész világon csupán négy ember élvezi a teljes bizalmát.

Az életem egy része fantasztikus. Híresnek lenni, a lapok címlapján szerepelni, és a tévében feltűnni. Azonban 15 év után semmi másra nem vágyom, csak egy kis magánéletre. Az utolsó tíz évben nem volt nyugalmunk. Hányszor mentem le a parkba a gyerekeimmel? Egyszer sem! Ha kimegyünk, az emberek odajönnek, amitől a kicsik idegesek lesznek, a barátnőm is ideges lesz, és én is. Ha ismert vagy, nem lehetsz önmagad, egyszerűen unalmas. Újra szabad akarok lenni” – nyilatkozta Ronaldo Piers Morgannek.

Forrás: hirado.hu
Indexkép: youtube.com
Megosztás és kedvelés
Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2022 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!