2022. augusztus 18., csütörtök

Címke: veszélyhelyzet

Egyetemi előadó

2020. március 27., péntek

Továbbra is távoktatásban működnek az egyetemek és főiskolák

Suli-Karrier | A koronavírus-járvány megfékezését célzó kormányrendelet értelmében 2020. március 12-én intézménylátogatási tilalom lépett életbe a felsőoktatásban, amely 2020. március 27-én hatályát veszti. A képzés továbbra is távoktatásban folytatódik.

ablak

2020. március 27., péntek

Kijárási korlátozás március 28. és április 11. között

Hírek | A miniszterelnök bejelentette, hogy kijárási korlátozást vezetnek be. Ennek értelmében szombattól április 11-ig a lakóhelyet csak munkavégzés vagy az alapvető szükségletek ellátása céljából lehet elhagyni.

Zárva, lakat

2020. március 17., kedd

Megjelent az újabb magyarországi korlátozásokról szóló rendelet

Hírek | A kormány a koronavírus-járvány elleni védekezéssel összefüggésben betiltotta a rendezvényeket, az üzletek és vendéglátóhelyek is csak délután három óráig lehetnek nyitva, kivéve az élelmiszer-üzletek, a gyógyszertárak és a drogériák.

Miskolci Herman Ottó Gimnázium, tanterem

2020. március 17., kedd

Magyarországon több mint egymillió diák tanul hétfőtől otthonról

Suli-Karrier | Hétfőtől a diákok nem látogathatják az oktatási intézményeket. A köznevelési államtitkár szerint pár nap kell az iskolákban a digitális munkarendre való átálláshoz.

Tanterem

2020. március 13., péntek

Március 16-tól bezárnak az oktatási intézmények

Suli-Karrier | A koronavírus elleni védekezés keretében tíz akciócsoportot állt fel, az oktatási munkacsoport első javaslata nyomán hétfőtől a tanulók nem látogathatják az oktatási intézményeket – jelentette be a miniszterelnök a kormány Facebook-oldalán.

Kollégium

2020. március 13., péntek

El kell hagyniuk a felsőoktatási kollégiumokat a magyar hallgatóknak

Suli-Karrier | Ha nem megoldott a lakhatás, a rektorok méltányossággal engedélyezhetik a maradást – közölte március 12-én, csütörtökön Facebook-oldalán a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK), több más fontos információ mellett.

Miskolci Egyetem

2020. március 13., péntek

Elkezdődött az egyetemeken az oktatásmentes időszak

Suli-Karrier | A koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében az egyetemeken március 12,, csütörtökre 13., péntekre kétnapos oktatásmentes időszakot rendeltek el, március 16-tól március 20-ig előrehozott tavaszi szünet, ezt követően pedig távoktatás lesz.

Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2022 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!