2022. december 8., csütörtök

Címke: rendőrség

Rendőrség, Facebook

2020. június 25., csütörtök

Elindította hivatalos Facebook-oldalát a rendőrség

Hírek | Az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálatának közleménye szerint a rendőrség a közösségi oldalon könnyed stílusban, izgalmas és szórakoztató, illetve nem mindennapi esetekről számol be.

#legényesezzotthon - A rendőrség is teljesítette a kihívást

2020. április 16., csütörtök

#legényesezzotthon – A rendőrség is teljesítette a kihívást

Kikapcsolódó | Még márciusban indította el a Magyar Nemzeti Táncegyüttes azt a kihívást a Facebookon, amelynek népszerűsége és sikere minden képzeletet felülmúlt már néhány nap alatt. Most a rend őrei is teljesítették a kihívást és feltöltötték videójukat.

Graffiti

2020. február 21., péntek

Rongálás miatt keres hat fiatalt az érdi rendőrség

Hírek | Az Érdi Rendőrkapitányság Bűnügyi osztálya rongálás vétségének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen, akik 2020. január 1. 5 óra és 5 óra 30 perc között egy érdi bevásárlóközpont lépcsőházának falait, a kukákat, valamint a tűzoltókészülékeket megrongálták.

Rendőrség

2020. február 10., hétfő

Álhírgyáros weboldalak szerkesztőit számoltatták el a zsaruk

Hírek | A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) Kiberbűnözés Elleni Főosztálya nyomozást indított közveszéllyel fenyegetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.

Rendőrség

2020. február 6., csütörtök

Négy diák ellen indult eljárás a nagykátai középiskolában történtek miatt

Hírek | Az egyik nagykátai középiskolában január 31-én rögzített felvétel szerint egy diák a tanárát szidalmazta, fenyegette, többször felé ütött. Eközben több tanuló hergelte, buzdította, akadályozta a tanítást.

Bilincs

2019. december 14., szombat

Fiatalkorú fegyveres rablókat fogtak el a fővárosban a rendőrök

Hírek | Fegyveresen elkövetett rablás miatt fogtak el a rendőrök két 16 éves, két 14 éves és egy 15 éves fiút a fővárosban – közölte a rendőrség. A fúkat őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Megkülönböztető jelzés

2019. augusztus 16., péntek

A szirénázó járművek elsőbbségére hívja fel a figyelmet videójában a katasztrófavédelem

Hírek | A megkülönböztető jelzéssel közlekedő járműveknek elsőbbséget kell kapniuk, erre hívja fel a figyelmet Adj utat a szirénázó járműveknek! című kampányvideójával az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Kenderesi Tamás

2019. július 29., hétfő

Nem engedi ki a kvangdzsui rendőrség Kenderesi Tamást Dél-Koreából – FRISSÍTVE

Hírek | A dél-koreai rendőrség megtiltotta, hogy Kenderesi Tamás elhagyja az országot, mert vizsgálat indult az olimpiai bronzérmes ellen szexuális zaklatás ügyében – jelentették be a helyi hatóságok.

Bilincs

2019. július 10., szerda

Külföldi tanárokat és diákokat vettek őrizetbe Kelet-Kínában

Hírek | Csiangszu tartományban egy kábítószer-razzia során összesen 19 embert, köztük 16 külföldit, tanárokat és diákokat vettek őrizetbe – írta a South China Morning Post (SCMP) című hongkongi lap.

Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2022 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!