2022. január 17., hétfő

Címke: online

Nyelvi labor, nyelviskola

2020. május 5., kedd

Májusban kezdődnek az online nyelvvizsgák

Suli-Karrier | Online nyelvvizsgák megszervezésére kapott engedélyt négy hazai nyelvvizsgaközpont. Az Oktatási Hivatal akkreditációja feljogosítja ezeket a vizsgarendszereket a veszélyhelyzet ideje alatt a biztonságos, gyors és ügyfélbarát vizsgáztatásra.

Színész

2020. március 23., hétfő

Online közvetítések, kulturális időtöltések a neten

Cool-turmix | Számos online programot kínálnak a kulturális intézmények a koronavírus-járvány idejére, mint például a fővárosi Madách Színház, a Békéscsabai Jókai Színház és a Kecskeméti Katona József Múzeum tagintézményei is.

Ruben Brandt, a gyűjtő

2019. május 29., szerda

Online tudástárat fejlesztett a Ruben Brandt csapata

Cool-turmix | Az élményszerű oktatást szolgáló online tudástárat fejlesztettek 12-18 év közötti diákoknak a Ruben Brandt, a gyűjtő című animációs film mintegy 300 művészeti alkotást és azok eredetijét összegyűjtve.

MMA-MMKI Lexikon

2019. május 27., hétfő

Irodalmi lexikon készül az 1956-2016 közötti időszak szépirodalmi műveiből

Cool-turmix | Hatvan év legfontosabb szépirodalmi műveit és eseményeit ismertető weboldalt készít a Magyar Művészeti Akadémia Művészetelméleti és Módszertani Kutatóintézetének (MMA MMKI) kutatócsoportja.

Angol, nyelvvizsga

2019. május 8., szerda

Akkreditálták az első hazai digitális nyelvvizsgát

Suli-Karrier | Elérhető Magyarország első akkreditált nyelvvizsgája, amelyet elsősorban az úgynevezett Z és Y generáció igényeire szabtak, és teljesítése alig fél napot vesz igénybe – közölte az iTOLC nyelvvizsgaközpont vezetője az M1 aktuális csatornán.

Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2022 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!