2022. november 26., szombat

Címke: oktatás

TV

2020. március 17., kedd

Hasznos tartalmak az M5 csatornán és az M3.hu oldalon

Suli-Karrier | A szülők és tanárok kérésének eleget téve, az otthon tanuló diákok munkáját segítve, további oktatási tartalommal bővül az M5 kulturális csatorna műsora, az M3.hu pedig a közmédia számos tartalmát szabadon hozzáférhetővé teszi mindenki számára.

Zárva, lakat

2020. március 17., kedd

Megjelent az újabb magyarországi korlátozásokról szóló rendelet

Hírek | A kormány a koronavírus-járvány elleni védekezéssel összefüggésben betiltotta a rendezvényeket, az üzletek és vendéglátóhelyek is csak délután három óráig lehetnek nyitva, kivéve az élelmiszer-üzletek, a gyógyszertárak és a drogériák.

Miskolci Herman Ottó Gimnázium, tanterem

2020. március 17., kedd

Magyarországon több mint egymillió diák tanul hétfőtől otthonról

Suli-Karrier | Hétfőtől a diákok nem látogathatják az oktatási intézményeket. A köznevelési államtitkár szerint pár nap kell az iskolákban a digitális munkarendre való átálláshoz.

Tanterem

2020. március 13., péntek

Március 16-tól bezárnak az oktatási intézmények

Suli-Karrier | A koronavírus elleni védekezés keretében tíz akciócsoportot állt fel, az oktatási munkacsoport első javaslata nyomán hétfőtől a tanulók nem látogathatják az oktatási intézményeket – jelentette be a miniszterelnök a kormány Facebook-oldalán.

Tanterem

2020. február 3., hétfő

Elkészült a módosított Nemzeti Alaptanterv

Suli-Karrier | Ezt Kásler Miklós miniszter (Emberi Erőforrások Minisztériuma) jelentette be január 31-én, pénteken. A módosított Nat többek között kevesebb óraszámról rendelkezik, illetve a médiaismeret mint kötelezően választható tárgy is megmarad.

Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2022 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!