2022. január 17., hétfő

Címke: magyar

Érettségi

2020. május 4., hétfő

Méltányosnak találták a magyar írásbelit a diákok

Suli-Karrier | Diákbarát, méltányos, illetve a vártnál könnyebb feladatoknak nevezték a hétfői írásbeli magyar érettségi tételeit az MTI által megkérdezett igazgatók, szaktanárok és vizsgázók. A vizsgákat a koronavírus-járvány miatt szigorú biztonsági előírások mellett tartották.

Érettségi

2020. május 4., hétfő

A könyvek története, Fekete István és Arany János is szerepelt a középszintű magyar írásbelin

Suli-Karrier | 1144 helyszínen kezdődött meg az érettségi a magyar nyelv és irodalom, valamint a magyar mint idegen nyelv írásbelikkel. Középszinten 1139 helyszínen 68.458, emelt szinten 58 helyszínen 2119 vizsgázó tett magyarból érettségi vizsgát.

Űrkutatás

2019. május 14., kedd

Magyar fejlesztés a világűr megtisztítását célzó projektben

Természet-Tudós | Az Európai Űrügynökség (ESA) Clean Space programjának keretében egy magyar cég az űreszközök dokkolását segítő infravörös és foszforeszkáló jelzőfények fejlesztését végzi.

Bud Spencer

2019. május 14., kedd

Teltházas bemutatója volt Rómában a Piedone nyomában című filmnek

Cool-turmix | A Bud Spencer életéről szóló film a közmédia támogatásával készült és itthon is nagy népszerűségnek örvend – hangzott el az M1 aktuális csatorna műsorában.

Érettségi

2019. május 6., hétfő

Nem találták nehéznek a magyar feladatokat az érettségizők

Suli-Karrier | Nem volt nehéz a magyar nyelv és irodalom írásbeli érettségi az MTI-nek hétfőn nyilatkozó intézményvezetők és szaktanárok szerint, bizonyos feladatokra ugyanakkor több időt szántak volna.

Érettségi

2019. május 6., hétfő

Országszerte megkezdődtek a magyar írásbelik

Suli-Karrier | A magyar nyelv és irodalom írásbelikkel folytatódnak az írásbeli érettségi vizsgák. Több mint ezeregyszáz helyszínen összesen 72 ezer diák ad számot tudásáról közép- és emelt szinten. A magyar írásbeli mindkét szinten 240 perces.

Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2022 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!