2020. április 5., vasárnap

Címke: koronavírus

Jelmez

2020. április 2., csütörtök

Bokornak álcázta magát a kijárási tilalmat megszegő angol férfi

Hírek | Emberünk az akciója idején nem bukott le, de a kedves szomszéd levideózta, és most az egész világ rajta röhög. Korábban egy spanyol lakos T-Rex-jelmezben hagyta el az otthonát a karantén ellenére.

Tanuló, diák

2020. április 2., csütörtök

Egyre nehezebben viselik a bizonytalanságot az érettségi előtt állók

Suli-Karrier | Számos kétségbeesett poszt jelent meg már a közösségi oldalakon olyan diákoktól, akik májusban érettségiznének, hiszen jelenleg még semmi biztosat nem lehet tudni a vizsgákról.

vírus, maszk

2020. március 27., péntek

WHO: vannak biztató jelek, de továbbra is súlyos a helyzet

Hírek | Akadnak biztató jelek az új típusú koronavírus-járvány lassulását illetően Európában, de a járványnak koránt sincs vége, a világnak pedig hozzá kell szoknia a helyzet teremtette új körülményekhez -jelentette ki az Egészségügyi Világszervezet (WHO) európai igazgatója.

Egyetemi előadó

2020. március 27., péntek

Továbbra is távoktatásban működnek az egyetemek és főiskolák

Suli-Karrier | A koronavírus-járvány megfékezését célzó kormányrendelet értelmében 2020. március 12-én intézménylátogatási tilalom lépett életbe a felsőoktatásban, amely 2020. március 27-én hatályát veszti. A képzés továbbra is távoktatásban folytatódik.

ablak

2020. március 27., péntek

Kijárási korlátozás március 28. és április 11. között

Hírek | A miniszterelnök bejelentette, hogy kijárási korlátozást vezetnek be. Ennek értelmében szombattól április 11-ig a lakóhelyet csak munkavégzés vagy az alapvető szükségletek ellátása céljából lehet elhagyni.

Tom Hanks és Rita Wilson

2020. március 17., kedd

Tom Hanks és felesége, Rita Wilson elhagyhatta a kórházat

Hírek | Az amerikai színészházaspár koronavírustesztje pozitív lett, mindketten karanténba kerültek Ausztráliában a múlt héten. A pár már nincs kórházban, jelenleg queenslandi bérelt lakásában tölti önkéntes karanténját.

TV

2020. március 17., kedd

Hasznos tartalmak az M5 csatornán és az M3.hu oldalon

Suli-Karrier | A szülők és tanárok kérésének eleget téve, az otthon tanuló diákok munkáját segítve, további oktatási tartalommal bővül az M5 kulturális csatorna műsora, az M3.hu pedig a közmédia számos tartalmát szabadon hozzáférhetővé teszi mindenki számára.

Zárva, lakat

2020. március 17., kedd

Megjelent az újabb magyarországi korlátozásokról szóló rendelet

Hírek | A kormány a koronavírus-járvány elleni védekezéssel összefüggésben betiltotta a rendezvényeket, az üzletek és vendéglátóhelyek is csak délután három óráig lehetnek nyitva, kivéve az élelmiszer-üzletek, a gyógyszertárak és a drogériák.

Miskolci Herman Ottó Gimnázium, tanterem

2020. március 17., kedd

Magyarországon több mint egymillió diák tanul hétfőtől otthonról

Suli-Karrier | Hétfőtől a diákok nem látogathatják az oktatási intézményeket. A köznevelési államtitkár szerint pár nap kell az iskolákban a digitális munkarendre való átálláshoz.

Tanterem

2020. március 13., péntek

Március 16-tól bezárnak az oktatási intézmények

Suli-Karrier | A koronavírus elleni védekezés keretében tíz akciócsoportot állt fel, az oktatási munkacsoport első javaslata nyomán hétfőtől a tanulók nem látogathatják az oktatási intézményeket – jelentette be a miniszterelnök a kormány Facebook-oldalán.

Disneyland

2020. március 13., péntek

New Yorkban rendkívüli állapotot hirdettek ki, Kaliforniában bezárt Disneyland

Hírek | Rendkívüli állapotot hirdettek ki március 12-én New York városban, Kaliforniában pedig bejelentették, hogy átmeneti időre bezárták Disneylandet az új koronavírus terjedése elleni küzdelem keretében.

Kollégium

2020. március 13., péntek

El kell hagyniuk a felsőoktatási kollégiumokat a magyar hallgatóknak

Suli-Karrier | Ha nem megoldott a lakhatás, a rektorok méltányossággal engedélyezhetik a maradást – közölte március 12-én, csütörtökön Facebook-oldalán a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK), több más fontos információ mellett.

Miskolci Egyetem

2020. március 13., péntek

Elkezdődött az egyetemeken az oktatásmentes időszak

Suli-Karrier | A koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében az egyetemeken március 12,, csütörtökre 13., péntekre kétnapos oktatásmentes időszakot rendeltek el, március 16-tól március 20-ig előrehozott tavaszi szünet, ezt követően pedig távoktatás lesz.

Maszk

2020. január 30., csütörtök

Ne higgy el mindent, amit a koronavírusról találsz a neten!

Hírek | Hazugságok, álhírek terjednek a neten a koronavírussal kapcsolatban – írta az Origo hírportál a Kormányzati Tájékoztatási Központra (KTK) hivatkozva, de egy szakpszichológus szerint is túl sok a félelemkeltő, negatív tartalmú információ a világhálón.

Járvány, vírus

2020. január 27., hétfő

Járvány: rendkívül komoly a helyzet Kína több városában

Hírek | Január 9-én jelentette be a CCTV kínai állami televízió, hogy egy újfajta koronavírus okozta, tüdőgyulladással járó járvány jelent meg a közép-kínai Vuhanban. A vírust azóta azonosították francia és amerikai betegeknél is.

Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2020 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!