2022. december 8., csütörtök

Címke: koronavírus

Fesztivál, koncert

2020. május 6., szerda

A legtöbb fesztivált nem lehet megtartani idén nyáron

Hírek | Bár elkezdődött a járvány miatti korlátozások feloldása, illetve enyhítése, ez a nyár még biztosan nem lesz olyan, mint a többi. A nagy fesztiválok mindegyike elmarad, de nagy valószínűség szerint lesznek kisebb rendezvények, amelyeket egy későbbi időpontban megtarthatnak.

Békéscsaba

2020. május 4., hétfő

Vidéken megszűnt a kijárási korlátozás, de figyeljetek és tartsátok be a rendeleteket!

Hírek | Mától vidéken szigorú menetrend szerint megkezdik a koronavírus-járvány miatti korlátozások fokozatos enyhítését, Budapesten és Pest megyében a fertőzöttek, illetve az elhunytak magas száma miatt még érvényben maradnak a korlátozások.

Érettségi

2020. május 3., vasárnap

Szigorú biztonsági intézkedések mellett kezdődik meg hétfőn az érettségi

Suli-Karrier | A koronavírus-járvány miatt rendkívül szigorú biztonsági intézkedések mellett kezdődnek meg hétfő reggel, a szokottnál egy órával később, 9-kor, magyar nyelv és irodalommal az idei érettségi írásbelik. Országszerte 84.284-en kezdhetik meg a vizsgákat.

Hegesztő, lakatos, szakképzés

2020. április 20., hétfő

Májusi vizsgákat javasol a minisztérium az iskolai rendszerű szakképzésben

Suli-Karrier | Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) javaslata alapján a járványhelyzetre tekintettel, szigorú óvintézkedések mellett májusban adhatnak számot tudásukról a szakképző intézményekben vizsgázók – közölte a tárca.

Érettségi

2020. április 16., csütörtök

Emmi: május 21-ig tartanak az írásbeli érettségi vizsgák

Suli-Karrier | A kormány az érettségi vizsgák időpontját a járványügyi szempontok alapján határozta meg, ezért döntött a mielőbbi, május 4-i kezdés mellett – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma csütörtökön az MTI-vel.

Leonardo DiCaprio

2020. április 16., csütörtök

Jótékonysági kampány, különleges felajánlásokkal

Hírek | Több sztár csatlakozott különleges felajánlásaival ahhoz az adománygyűjtő kampányhoz, amely a koronavírus-járvány idején rászorulók élelmezését akarja biztosítani Amerikában. Leonardo DiCaprio például felajánlott maga mellett egy statisztaszerepet.

Érettségi

2020. április 16., csütörtök

Május 4-én kezdődnek az érettségi vizsgák, de csak írásbelik lesznek

Suli-Karrier | Csak írásbeli érettségi vizsgákat szerveznek a koronavírus-járvány miatt május 4-től a kormány döntése alapján – közölte Gulyás Gergely csütörtöki budapesti online sajtótájékoztatóján.

Vizsga, terem

2020. április 16., csütörtök

Változások a felvételinél, a záróvizsgánál és a diplomaszerzésnél is

Suli-Karrier | ITM-államtitkár: az első és legfontosabb, az egészség és az élet védelme. Emellett figyelemmel kellett lenni arra is, hogy a diákokat ne érje hátrány, a lehető legkevesebb érdemi módosítás történjen a folyamatokban.

Diákolimpia®

2020. április 15., szerda

Félbeszakították a 2019/2020-as tanévi Diákolimpia® versenysorozatot

Sport | A Magyar Diáksport Szövetség vezetése a 2019/2020. tanévi Diákolimpia® versenysorozatot 2020. március 11. napjával befejezettnek nyilvánítja – tette közzé honlapján dr. Erdős Dániel ügyvezető igazgató neve alatt a szövetség.

Érettségi

2020. április 9., csütörtök

Megszülettek a javaslatok az érettségire, a kormány várhatóan április 15-én dönt

Suli-Karrier | Csak az írásbeli vizsgákat tartanák meg az oktatási akciócsoport javaslata szerint – közölte a köznevelési államtitkár a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján.

Jelmez

2020. április 2., csütörtök

Bokornak álcázta magát a kijárási tilalmat megszegő angol férfi

Hírek | Emberünk az akciója idején nem bukott le, de a kedves szomszéd levideózta, és most az egész világ rajta röhög. Korábban egy spanyol lakos T-Rex-jelmezben hagyta el az otthonát a karantén ellenére.

Tanuló, diák

2020. április 2., csütörtök

Egyre nehezebben viselik a bizonytalanságot az érettségi előtt állók

Suli-Karrier | Számos kétségbeesett poszt jelent meg már a közösségi oldalakon olyan diákoktól, akik májusban érettségiznének, hiszen jelenleg még semmi biztosat nem lehet tudni a vizsgákról.

vírus, maszk

2020. március 27., péntek

WHO: vannak biztató jelek, de továbbra is súlyos a helyzet

Hírek | Akadnak biztató jelek az új típusú koronavírus-járvány lassulását illetően Európában, de a járványnak koránt sincs vége, a világnak pedig hozzá kell szoknia a helyzet teremtette új körülményekhez -jelentette ki az Egészségügyi Világszervezet (WHO) európai igazgatója.

Egyetemi előadó

2020. március 27., péntek

Továbbra is távoktatásban működnek az egyetemek és főiskolák

Suli-Karrier | A koronavírus-járvány megfékezését célzó kormányrendelet értelmében 2020. március 12-én intézménylátogatási tilalom lépett életbe a felsőoktatásban, amely 2020. március 27-én hatályát veszti. A képzés továbbra is távoktatásban folytatódik.

ablak

2020. március 27., péntek

Kijárási korlátozás március 28. és április 11. között

Hírek | A miniszterelnök bejelentette, hogy kijárási korlátozást vezetnek be. Ennek értelmében szombattól április 11-ig a lakóhelyet csak munkavégzés vagy az alapvető szükségletek ellátása céljából lehet elhagyni.

Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2022 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!