2022. szeptember 25., vasárnap

Címke: Kína

Harry Potter

2020. március 23., hétfő

Harry Potter lehet a mozik hőse Kínában

Kikapcsolódó | Kína megpróbál visszatérni a régi kerékvágásba, így a mozik is a nyitásra készülnek: a 2001-es Bölcsek köve felújított, 3D változatában bíznak a kínai moziüzemeltetők, hogy vissza tudják csalogatni a bizalmatlan nézőket és ezáltal meg tudják menteni az ipart.

Maszk

2020. január 30., csütörtök

Ne higgy el mindent, amit a koronavírusról találsz a neten!

Hírek | Hazugságok, álhírek terjednek a neten a koronavírussal kapcsolatban – írta az Origo hírportál a Kormányzati Tájékoztatási Központra (KTK) hivatkozva, de egy szakpszichológus szerint is túl sok a félelemkeltő, negatív tartalmú információ a világhálón.

Járvány, vírus

2020. január 27., hétfő

Járvány: rendkívül komoly a helyzet Kína több városában

Hírek | Január 9-én jelentette be a CCTV kínai állami televízió, hogy egy újfajta koronavírus okozta, tüdőgyulladással járó járvány jelent meg a közép-kínai Vuhanban. A vírust azóta azonosították francia és amerikai betegeknél is.

Kínai Nessi

2019. szeptember 21., szombat

Lehet, hogy Nessi Kínába költözött…

Hírek | Egy Loch Ness-i szörnyhöz hasonló lény hozta izgalomba a kínai közösségi médiát: a furcsa, hosszú, fekete élőlényt a Jangce folyóban videózták. A felvétel Hopej tartomány nyugati részén fekvő Jicsangnál készült.

Önvezető autó

2019. augusztus 20., kedd

Önvezető autók szállítanak házhoz Kelet-Kínában

Technikás | Vezető nélküli, ötödik generációs (5G) technológiával működő autókat állítottak szolgálatba Kelet-Kínában az internetes rendelések gördülékenyebb kézbesítésére – olvasható a China Daily internetes oldalán.

Bilincs

2019. július 10., szerda

Külföldi tanárokat és diákokat vettek őrizetbe Kelet-Kínában

Hírek | Csiangszu tartományban egy kábítószer-razzia során összesen 19 embert, köztük 16 külföldit, tanárokat és diákokat vettek őrizetbe – írta a South China Morning Post (SCMP) című hongkongi lap.

Amur híd

2019. május 31., péntek

Összekapcsolódott az orosz-kínai közúti híd az Amuron

Krajcár | Összekapcsolták az építők az Amur határfolyón átívelő közúti hidat az orosz Blagovescsenszk és a kínai Hejho között. A hídépítés a tervek szerint decemberben fejeződik be.

Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2022 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!