2019. július 18., csütörtök

Címke: fesztivál

FestiPay

2019. július 17., szerda

Százmilliót hagytak veszni a fesztiválozók

Krajcár | Tavaly több mint 104 millió forint bevétele származott a Sziget Kulturális Menedzser Iroda Zrt.-nek a FestiPay-kártyán maradó összegekből – írja a Világgazdaság a társaság 2018-as gazdasági beszámolója alapján.

Fesztivál, koncert

2019. július 11., csütörtök

A biztonságos fesztiválozás alapszabályai

Hírek | Néhány egyszerű szabály betartásával mindenki biztonságban szórakozhat – írja honlapján a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósága (OKF), amelyet tizennégy pontban foglaltak össze.

Babel Sound Világzenei Fesztivál

2019. július 10., szerda

Babel Sound Világzenei Fesztivál

Programajánló | Július 15-én kezdődik a Babel Sound Világzenei Fesztivál a Balaton partján. Az egyhetes rendezvényen zenei, táncos és gyerekprogramokat kínálnak a balatonboglári Platán Strandon.

Balaton Sound 2019

2019. július 9., kedd

Látogatócsúcsot döntött a Balaton Sound

Kikapcsolódó | Minden eddiginél magasabb látogatószámmal zárt a Balaton Sound: a Zamárdiban megtartott fesztiválon szerdától vasárnapig összesen 172 ezren vettek részt, a szombati nap pedig teltházat hozott.

Fesztivál, szín

2019. július 8., hétfő

Itt a fesztiválszezon! Kitől, hogyan vásárolj belépőjegyet?

Hírek | Túlárazott jegyek, érvénytelen belépők koncertekre, fesztiválokra és sporteseményekre, pórul járt vásárlók – a hasonló bosszúságok, az anyagi veszteség tudatos vásárlással és némi körültekintéssel elkerülhető.

Balaton Sound 2019

2019. július 4., csütörtök

Már dübörög a Balaton Sound

Kikapcsolódó | Megkezdődött az idei Balaton Sound, amelyre mintegy 170 ezer embert várnak vasárnapig Zamárdiba – közölte Fülöp Zoltán fesztiváligazgató a rendezvény nyitó napján tartott sajtóbejáráson az MTI-vel.

Óbudai Nyár

2019. június 1., szombat

Több mint 250 programmal vár idén az Óbudai Nyár

Programajánló | Húsz helyszínen több mint 250 programmal, többek között koncertekkel, előadásokkal és kiállítások várja az Óbudai Nyár rendezvénysorozata a közönséget június 14-től augusztus végéig.

Paloznaki Jazzpiknik

2019. május 29., szerda

Rick Astley és a The Jacksons is fellép a nyolcadik Paloznaki Jazzpikniken

Programajánló | Négy színpadon több mint harminc fellépő, köztük Rick Astley és a The Jacksons is várja a közönséget a nyolcadik Paloznaki Jazzpikniken augusztus 1. és 3. közt – közölte a fesztivál főszervezője.

Budapesti Nyári Fesztivál

2019. május 13., hétfő

Mintegy 120 program a Budapesti Nyári Fesztiválon

Programajánló | Színes kínálattal, nagyszabású produkciókkal, világsztárokkal várja a közönséget a Budapesti Nyári Fesztivál június 1. és szeptember 7. között a Margitszigeti és a Városmajori Szabadtéri Színpadon.

Tokaj Fesztiválkatlan

2019. május 12., vasárnap

A Lord of the Dance és Bonnie Tyler is fellép az idei Tokaj Fesztiválkatlanban

Programajánló | A szabadtéri rendezvényhelyszín május végétől egészen augusztus utolsó napjáig várja koncertekkel, színházi és irodalmi produkciókkal, interaktív előadásokkal az érdeklődőket.

Művészetek Völgye 2019

2019. május 9., csütörtök

Mintegy ezerötszáz programmal vár idén a Művészetek Völgye

Programajánló | A fenntarthatóság, a környezettudatosság áll a 29. Művészetek Völgye fókuszában, amely július 19-től 28-ig a Balaton-felvidék három településén, 35 helyszínen várja az érdeklődőket.

Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2016-2019 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!