2022. november 26., szombat

Címke: Facebook

Rendőrség, Facebook

2020. június 25., csütörtök

Elindította hivatalos Facebook-oldalát a rendőrség

Hírek | Az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálatának közleménye szerint a rendőrség a közösségi oldalon könnyed stílusban, izgalmas és szórakoztató, illetve nem mindennapi esetekről számol be.

#legényesezzotthon - A rendőrség is teljesítette a kihívást

2020. április 16., csütörtök

#legényesezzotthon – A rendőrség is teljesítette a kihívást

Kikapcsolódó | Még márciusban indította el a Magyar Nemzeti Táncegyüttes azt a kihívást a Facebookon, amelynek népszerűsége és sikere minden képzeletet felülmúlt már néhány nap alatt. Most a rend őrei is teljesítették a kihívást és feltöltötték videójukat.

Stephen King

2020. február 3., hétfő

Stephen King már nincs fent a fészen

Kikapcsolódó | Az amerikai író törölte Facebook-fiókját, és arra biztat mindenkit, hogy inkább a Twitteren kövessék őt – derül ki a szerző Twitter-üzenetéből, amelyben a közösségi oldal hirdetési és adatkezelési gyakorlatát sérelmezi.

Facebook Portal TV

2019. szeptember 29., vasárnap

Új dimenzióba helyezte a videócsevegést a Facebook

Technikás | A héten mutatták be San Franciscóban a Facebook legújabb fejlesztését, a Portal TV-t, amely a tévéhez csatlakoztatva teszi lehetővé a videócsevegéseket. A szerkezet november 5-én kerül forgalomba az USA-ban.

Facebook

2019. szeptember 9., hétfő

Több amerikai tagállam pert indított a Facebook ellen

Hírek | Colorado, Észak-Karolina, Florida, Iowa, Nebraska, Ohio, Tennessee és a szövetségi főváros, Washington is csatlakozott közösségimédia-óriás elleni vizsgálathoz, de a Google sem lehet nyugodt.

Facebook

2019. augusztus 19., hétfő

Fontos változtatást jelentett be a Facebook

Technikás | Augusztus 22-én archiválásra kerül a Facebook csoportos beszélgetés funkció. A korábbi beszélgetések elérhetők maradnak, de új tagokat már nem lehet majd bevonni, illetve új üzeneteket sem lehet küldeni.

Facebook

2019. augusztus 16., péntek

Beszélgetéseket hallgatott le a Facebook, de állításuk szerint az EU-ban nem

Hírek | A Bloomberg hírügynökségnek küldött közleményében a közösségi oldal elismerte, hogy korábban lehallgatott bizonyos beszélgetéseket, amelyekről leiratot is készített. Később közölték, európai felhasználókat nem.

Kártya, póker

2019. július 14., vasárnap

Profi pókerjátékosokat győzött le a Facebook mesterséges intelligenciája

Technikás | Világbajnok pókerjátékosokat győzött le egy új számítógépes program, amelyet a Facebook mesterséges intelligenciával foglalkozó részlegén fejlesztettek ki – írja a BBC News.

Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2022 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!