2022. december 5., hétfő

Címke: érettségi

Érettségi

2020. május 7., csütörtök

Angol nyelvből vizsgáztak az érettségizők

Suli-Karrier | Megkezdődtek az idegen nyelvi érettségi vizsgák, a diákok először angol nyelvből tettek írásbelit emelt- és középszinten. Az Oktatási Hivatal (OH) közleménye szerint angol nyelvből középszinten 1123 helyszínen 34.693, emelt szinten 210 helyszínen 14.521 vizsgázó tett érettségit.

Érettségi

2020. május 6., szerda

Sokan választották a kereszténység és az 56-os forradalom témáját történelemből

Suli-Karrier | A középszintű történelem érettségi esszétémáit a diákok és a tanárok egyaránt könnyebbnek ítélték, mint a tesztfeladatokat – derül ki az MTI tudósítói által megkérdezettek véleményéből.

Mérnök

2020. május 6., szerda

A szakképzésben folytatja a továbbtanulók csaknem kétharmada

Suli-Karrier | A középfokú oktatásban továbbtanulók csaknem kétharmada a megújuló szakképzést választotta. Az ősztől induló technikumokban mintegy 34 ezer fiatal szerezhet szakmát az érettségi mellé.

Érettségi

2020. május 6., szerda

A történelem írásbelikkel folytatódtak az érettségi vizsgák

Suli-Karrier | Az Oktatási Hivatal tájékoztatása szerint középszinten 1222 helyszínen 64.342 diák (közülük 2097-en idegen nyelven), emelt szinten 152 helyszínen 7073 vizsgázó (közülük 134-en idegen nyelven) – tett ma érettségit.

Érettségi

2020. május 5., kedd

Megoldhatónak tartották a matek írásbeli feladatsorát a diákok

Suli-Karrier | Az MTI által megkérdezett igazgatók, szaktanárok és diákok összességében nem találták nehéznek és megoldhatónak nevezték a matematika írásbeli érettségi feladatsorát.

Érettségi

2020. május 5., kedd

A matek írásbelikkel folytatódtak az érettségi vizsgák

Suli-Karrier | Az Oktatási Hivatal (OH) közleménye szerint 1218 helyszínen 65.630 diák (közülük 1887-en idegen nyelven), emelt szinten 118 helyszínen 4892 diák (közülük 79-en idegen nyelven) tett érettségit matematikából.

Érettségi

2020. május 4., hétfő

Méltányosnak találták a magyar írásbelit a diákok

Suli-Karrier | Diákbarát, méltányos, illetve a vártnál könnyebb feladatoknak nevezték a hétfői írásbeli magyar érettségi tételeit az MTI által megkérdezett igazgatók, szaktanárok és vizsgázók. A vizsgákat a koronavírus-járvány miatt szigorú biztonsági előírások mellett tartották.

Érettségi

2020. május 4., hétfő

A könyvek története, Fekete István és Arany János is szerepelt a középszintű magyar írásbelin

Suli-Karrier | 1144 helyszínen kezdődött meg az érettségi a magyar nyelv és irodalom, valamint a magyar mint idegen nyelv írásbelikkel. Középszinten 1139 helyszínen 68.458, emelt szinten 58 helyszínen 2119 vizsgázó tett magyarból érettségi vizsgát.

Érettségi

2020. május 3., vasárnap

Szigorú biztonsági intézkedések mellett kezdődik meg hétfőn az érettségi

Suli-Karrier | A koronavírus-járvány miatt rendkívül szigorú biztonsági intézkedések mellett kezdődnek meg hétfő reggel, a szokottnál egy órával később, 9-kor, magyar nyelv és irodalommal az idei érettségi írásbelik. Országszerte 84.284-en kezdhetik meg a vizsgákat.

Érettségi

2020. április 16., csütörtök

Emmi: május 21-ig tartanak az írásbeli érettségi vizsgák

Suli-Karrier | A kormány az érettségi vizsgák időpontját a járványügyi szempontok alapján határozta meg, ezért döntött a mielőbbi, május 4-i kezdés mellett – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma csütörtökön az MTI-vel.

Érettségi

2020. április 16., csütörtök

Május 4-én kezdődnek az érettségi vizsgák, de csak írásbelik lesznek

Suli-Karrier | Csak írásbeli érettségi vizsgákat szerveznek a koronavírus-járvány miatt május 4-től a kormány döntése alapján – közölte Gulyás Gergely csütörtöki budapesti online sajtótájékoztatóján.

Érettségi

2020. április 9., csütörtök

Megszülettek a javaslatok az érettségire, a kormány várhatóan április 15-én dönt

Suli-Karrier | Csak az írásbeli vizsgákat tartanák meg az oktatási akciócsoport javaslata szerint – közölte a köznevelési államtitkár a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján.

Tanuló, diák

2020. április 2., csütörtök

Egyre nehezebben viselik a bizonytalanságot az érettségi előtt állók

Suli-Karrier | Számos kétségbeesett poszt jelent meg már a közösségi oldalakon olyan diákoktól, akik májusban érettségiznének, hiszen jelenleg még semmi biztosat nem lehet tudni a vizsgákról.

M5 YouTube

2020. március 29., vasárnap

360 érettségi videó az M5 YouTube-csatornáján

Suli-Karrier | Az M5 YouTube-csatornáján hat tantárgy mintegy 360 videója témákra bontva elérhető, amely segítséget jelenthet a középiskolai tanároknak a digitális oktatásban és tanulóknak az érettségire való felkészülésben – közölte az MTVA sajtóosztálya.

Érettségi

2020. február 14., péntek

Február 17-ig lehet jelentkezni a tavaszi érettségi vizsgákra

Suli-Karrier | Hétfőig jelentkezhetnek a diákok a május-júniusi érettségi vizsgákra – közölte az Oktatási Hivatal. Ebben a vizsgaidőszakban az érettségizők rendes, előrehozott, szintemelő, kiegészítő, ismétlő, pótló, valamint javító vizsgát tehetnek.

Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2022 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!