2022. december 8., csütörtök
Brad Pitt, Ad Astra – Út a csillagokba

Brad Pitt: Ez a film volt életem legnagyobb kihívása

A filmsztár személyes fájdalmaiból és sérüléseiből merített az Ad Astra – Út a csillagokba című új filmjéhez, amelyet a 76. velencei filmfesztivál versenyprogramjában mutattak be.

Megjelent: 2019. szeptember 4., szerda 07:38  ·  Rovat: Kikapcsolódó  ·  Forrás: hirado.hu  ·  Indexkép: youtube.com
Megjelent: 2019. szeptember 4., szerda 07:38 | Rovat: Kikapcsolódó
Forrás: hirado.hu
Indexkép: youtube.com

Az 55 éves amerikai színész a James Gray rendezte sci-fiben Roy McBride űrhajóst alakítja, aki a világűrbe indul, hogy megkeresse szintén űrhajós apját (Tommy Lee Jones), aki több mint egy évtizede eltűnt egy Neptunuszt kutató misszióban.

Partnerünk▾

V4 Kerékpárverseny

A történet szerint a férfit sokáig halottnak hitték, de később egy úgy vélik, hogy Clifford McBride még él, és egy távoli bolygón bujkál, sőt potenciális veszélyt jelent az egész univerzumra. Roy McBride utazása egy önismereti úttá válik.

Ez a film jelentette a legnagyobb kihívást, amelyen valaha is dolgoztam, mivel a James (Gray) által elképzelt történet igen árnyalt” – közölte a bemutató előtti sajtótájékoztatón Brad Pitt, aki egyben a film producere is.

Elmondta, hogy a rendezővel a férfiasság fogalmának mélyére akartak ásni. „Egy olyan korban felnőve, amikor arra tanítottak, hogy legyél erős és ne mutass gyengeséget. (…) Ebben van bizonyos érték, de van egy határ is, amelyet azok a fájdalmak, vagy dolgok hoznak létre, amelyeket szégyellsz felfedni” – magyarázta.

Úgy gondolom, azt a kérdést tettük fel, hogy jobb-e számunkra az, ha nyíltabbak vagyunk, jobb kapcsolatot építünk szeretteinkkel, szüleinkkel, gyermekeinkkel és önmagunkkal” – fejtegette.

Pitt személyes fájdalmaiból és sérüléseiből merített, hogy a lehető legőszintébb alakítást adja. Gray, aki 25 éve a színész barátja, naponta küldött neki emaileket, gondolatokat feltárva saját életéből, hogy az aznapi forgatáshoz megadja az alaphangot.

Mi mindig nagyon nyitottak voltunk gyarlóságainkat tekintve, nagyokat nevettünk a kínos pillanatokon és nyitottak voltunk a kudarcainkat, botlásainkat illetően” – hangoztatta Pitt. Elmondta, hogy jelenleg arra összpontosít, hogy a film végre forgalmazásba kerüljön, amit többször el kellett halasztani, miután tavasszal a Disney felvásárolta a 21st Century Fox vállalatot.

Forrás: hirado.hu
Indexkép: youtube.com
Megosztás és kedvelés
Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2022 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!