2022. december 5., hétfő
Jelmez

Bokornak álcázta magát a kijárási tilalmat megszegő angol férfi

Emberünk az akciója idején nem bukott le, de a kedves szomszéd levideózta, és most az egész világ rajta röhög. Korábban egy spanyol lakos T-Rex-jelmezben hagyta el az otthonát a karantén ellenére.

Megjelent: 2020. április 2., csütörtök 13:45  ·  Rovat: Hírek  ·  Forrás: hirado.hu  ·  Indexkép: youtube.com
Megjelent: 2020. április 2., csütörtök 13:45 | Rovat: Hírek
Forrás: hirado.hu
Indexkép: youtube.com

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy legyünk körültekintőek, gondoljunk másokra, és ha lehet, feleslegesen ne menjünk közösségbe a koronavírusra való tekintettel! Bár hazánkban a kijárást csak korlátozták, vannak helyek, ahol szigorúbb szabályok vannak érvényben, amit egyesek furcsa módon próbálnak megszegni.

Partnerünk▾

V4 Kerékpárverseny

Villámsebességgel terjedt el az a videó az interneten, melyen egy jó humorú, ellenben meggondolatlan spanyol lakos T-Rex-jelmezben hagyta el az otthonát, holott kijárási tilalom van. A rendőrség meg is állította, és visszafordította őt az otthonába, melyről egy környékbeli az ablakából videofelvételt is készített.

Azóta a névtelen T-Rex garázdálkodása egyébként nem állt le, egy másik videón az látszik, ahogyan a szemetet viszi éppen le.

Egy angol férfi vélhetően innen ihletet merítve, tökéletesítette a próbálkozást, hiszen egy dinó mégiscsak sokkal feltűnőbb az utcán, mint egy bokor. Bár a mozgó bokrok, ugyanúgy felhívják magukra a figyelmet!

A Stevenage-ben élő pár, Nicholas Murray és Madeline Mai-Davies rögtön felfigyelt a furcsa mozgásra, és videóra vette, ahogyan az egyik szomszéd két lábon járó bukszusként randalírozik az utcán – írja a New York Post. Majd azon nyomban fel is töltötték a webre!

Forrás: hirado.hu
Indexkép: youtube.com
Megosztás és kedvelés
Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2022 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!