2022. december 5., hétfő
Visegrad 4 Juniors

Augusztus végén versenyezhetnek a világ fiatal kerekesei hazánkban

A nemzetközi szövetség (UCI) országúti kerékpáros ifjúsági világkupa-sorozatának magyarországi, Visegrad 4 Juniors elnevezésű háromnapos versenyére eredetileg július 24-26. között került volna megrendezésre, de a koronavírus-járvány miatt halasztásra került.

Megjelent: 2020. június 4., csütörtök 12:28  ·  Rovat: Sport  ·  Forrás: IfiPress  ·  Indexkép: Visegrad 4 Juniors
Megjelent: 2020. június 4., csütörtök 12:28 | Rovat: Sport
Forrás: IfiPress
Indexkép: Visegrad 4 Juniors

Ahogy azt korábban megírtuk, közel száz év után rendezhet hazánk országúti kerékpáros világversenyt, amelynek keretében most fiatal sportolók érkeznek majd hazánkba. Egészen pontosan Szabolcs-Szatmár-Bereg megyébe, ahol három város, Vásárosnamény, Ibrány és Nyíregyháza ad otthont augusztus 26-27-28-án az elhalasztott háromnapos viadalnak.

Partnerünk▾

V4 Kerékpárverseny

A Visegrad 4 Juniors két országúti mezőnyverseny szakaszból, valamint egy szintén országúti mezőnyverseny és egy időfutamverseny félszakaszból áll majd. A külföldi fiatal sportolók mellett hazánk válogatottja is rajthoz áll, így elkél majd a szurkolás minél több trorkból ezalatt a három nap alatt. Hogy milyen látványos versenyre számíthattok, arról az alábbi videóból kaphattok ízelítőt.

A videó alatt hallható zene a Visegrad 4 Juniors hivatalos zenéje, amelyet nem mellékesen szintén fiatalok szereztek, erről korábban itt írtunk.

Mi természetesen ott leszünk, mindhárom nap tudósítunk az eseményekről, képeket, videókat készítünk és természetesen cikkekben számolunk majd be minden fontos és érdekes történésről. További információkat a Visegrad 4 Juniors hivatalos honlapján találtok.

Forrás: IfiPress
Indexkép: Visegrad 4 Juniors
Megosztás és kedvelés
Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2022 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!