2022. december 3., szombat
Kajla útlevél

Augusztus végéig utazhatnak ingyen az alsósok a Kajla útlevéllel

A nagy sikernek köszönhetően, az alsó tagozatos iskolások egy hónappal tovább, augusztus végéig utazhatnak ingyen a MÁV-START és a GYSEV járatain a Kajla útlevéllel – olvasható a mavcsoport.hu oldalon.

Megjelent: 2019. augusztus 2., péntek 15:13  ·  Rovat: Hírek  ·  Forrás: mavcsoport.hu  ·  Indexkép: pixabay.com / kajla.hu / IfiPress
Megjelent: 2019. augusztus 2., péntek 15:13 | Rovat: Hírek
Forrás: mavcsoport.hu
Indexkép: pixabay.com / kajla.hu / IfiPress

Júliusban 63 ezernél is több kisdiák élt a lehetőséggel, és indult el, a családokkal közösen, a kíváncsi magyar vizsla kölyök nyomában. Ezeknek az utazásoknak az össztávolsága közel 5,8 millió kilométer volt, ami az átlagos Föld-Hold távolság tizenötszöröse.

Partnerünk▾

V4 Kerékpárverseny

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) kezdeményezésére indult nagyszabású országos kampány célja, hogy az alsó tagozatos iskolások jobban megismerjék hazánkat. A kisdiákok a kampány segítségével nemcsak a kötelező tanórai keretek között tanulhatnak az ország látványosságairól és természeti kincseiről, hanem Kajlát, a kíváncsi magyar vizsla kölyköt követve virtuálisan és személyesen is felfedezhetik Magyarország csodáit. A „Hol vagy, Kajla?” elnevezésű akcióhoz partnerként csatlakozott többek között a MÁV, a GYSEV, a Magyar Posta, a Magyar Turisztikai Szövetség, az Oktatási Hivatal és a SPAR Magyarország is.

Az első hónap tapasztalatai alapján jól látszik, hogy az ország minden régiójában igénybe veszik a kedvezményt. A nagyvárosaink mellett továbbra is a Dunakanyar, a Balaton, a Tisza-tó és a Velencei-tó a legnépszerűbb úti célja a gyerekeknek. Az eddigi közel 63 ezer utazásra négyezerféle viszonylaton került sor – olvasható a mavcsoport.hu oldalon.

Kajlával kapcsolatos híreket a www.kajla.hu oldalon érdemes követni, ahol a kampány keretében biztosított kedvezményekről is bővebb információhoz lehet jutni.

Forrás: mavcsoport.hu
Indexkép: pixabay.com / kajla.hu / IfiPress
Megosztás és kedvelés
Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2022 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!