2022. december 7., szerda
Ariana Grande

Ariana Grande volt 2019-ben a legnagyobb kedvenc

A legismertebb slágerlista-központ, a Billboard fogta magát, és összeállította éves listáját, de ezúttal nem egzakt adatok, azaz a lemezeladások, hanem szubjektív módon, újságíróik segítségét kérve. Akadnak is meglepetések…

Megjelent: 2020. január 2., csütörtök 18:34  ·  Rovat: Kikapcsolódó  ·  Forrás: hirado.hu  ·  Indexkép: hdqwalls.com
Megjelent: 2020. január 2., csütörtök 18:34 | Rovat: Kikapcsolódó
Forrás: hirado.hu
Indexkép: hdqwalls.com

A Billboard stábja szerinti szavazáson 2019 legjobb lemeze nem más, mint Ariana Grande albuma, a Thank You. Második helyen a különc Billie Eilish végzett, míg a képzeletbeli dobogó harmadik fokára Taylor Swift került Lover című lemezével.

Partnerünk▾

V4 Kerékpárverseny

50. helyre került a visszatérő Celine Dion lemeze, a Courage, mely felett eggyel szintén egy nagy név, a Nick Cave and the Bad Seeds áll Ghosteen című anyagával. Madonna lemeze, a Madame X csak a 46. lett a szavazatok alapján, Bruce Springsteen legfrissebb albuma, a Western Stars pedig a 30. helyen található.

20. helyen áll Dedicated című albumával Carly Rae Jepsen, és csak azért ugrálunk ennyire nagyokat, mert vélhetően a fiatalabb újságírók nagyobb súllyal szavaztak a sok esetben Európában sem nagyon ismert mai előadókra. Carly se lenne ismerős, ha 2012-ben nem játszotta volna minden rádió a Call Me Maybe-t. 16. a Jonas Brothers lemeze, 12. Beyoncé koncertanyaga, Lana Del Rey pedig egészen magasra, a hatodik helyig jutott tavalyi lemezével.

Forrás: hirado.hu
Indexkép: hdqwalls.com
Megosztás és kedvelés
Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2022 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!