2022. december 8., csütörtök
Fesztivál, koncert

A legtöbb fesztivált nem lehet megtartani idén nyáron

Bár elkezdődött a járvány miatti korlátozások feloldása, illetve enyhítése, ez a nyár még biztosan nem lesz olyan, mint a többi. A nagy fesztiválok mindegyike elmarad, de nagy valószínűség szerint lesznek kisebb rendezvények, amelyeket egy későbbi időpontban megtarthatnak.

Megjelent: 2020. május 6., szerda 13:30  ·  Rovat: Hírek  ·  Forrás: hirado.hu  ·  Indexkép: Illusztráció - pixabay.com
Megjelent: 2020. május 6., szerda 13:30 | Rovat: Hírek
Forrás: hirado.hu
Indexkép: Illusztráció - pixabay.com

Lobenwein Norbert, a VOLT Fesztivál alapító-főszervezője a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában elmondta, egyeztetve jó néhány Balaton-parti településsel, a Mol Nagyon Balaton kapcsán arra a döntésre jutottak, hogy több eseményt is augusztus végére tolnak. Azt is elmondta, hogy egyelőre még kidolgozás alatta van a stratégia, ami alapján a fesztiválok szervezői a már megvásárolt jegyet visszaváltják vagy azok értékét megtérítik.

Partnerünk▾

V4 Kerékpárverseny

Az már biztos, hogy elmarad a VOLT Fesztivál, a Balaton Sound és a Sziget Fesztivál is. A Fishing on Orfű a tervek szerint augusztus 26-29. között kerül megrendezésre, míg az EFOTT szervezői online kérdőíven kérik ki a fesztiválozók véleményét egy szintén augusztus végi rendezésről. Ha ekkor lehet már majd rendezvényeket szervezni, akkor három nagy fesztivál is egy időben kerül megrendezésre, hiszen a SZIN is ekkor várja a fesztiválozókat.

A kormány hatályban lévő rendelkezései szerint augusztus 15-ig – a résztvevők számától függetlenül – egyetlen fesztivál sem tartható meg.

Forrás: hirado.hu
Indexkép: Illusztráció - pixabay.com
Megosztás és kedvelés
Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2022 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!