2022. november 28., hétfő
Andrássy GT 2019, Békéscsaba

A középsulikban is letáboroztak a gólyák

Nagyobb hagyománya minden bizonnyal az egyetemi és főiskolai gólyatáboroknak van, de a középiskolákban sem új keletű a kilencedikes diákok ilyen formában történő fogadása.

Megjelent: 2019. augusztus 31., szombat 10:14  ·  Rovat: Hírek  ·  Forrás: IfiPress  ·  Indexkép: IfiPress
Megjelent: 2019. augusztus 31., szombat 10:14 | Rovat: Hírek
Forrás: IfiPress
Indexkép: IfiPress

Egy gólyatábor legfontosabb feltétele, hogy a gólyák jól érezzék magukat, éppen ezért mindenképp viccesnek kell lennie, ami persze az öreg diákok jóvoltából így is van mindig.

Partnerünk▾

V4 Kerékpárverseny

Akár középiskolát, akár egyetemet vagy főiskolát kezd valaki, életének egy új, jelentős szakaszát kezdi meg. Bár az önállósodás miatt utóbbi jár nagyobb változással, mégis előbbit lehet a nehezebb megélni, hiszen ekkor még igencsak fiatalok vagyunk, jobban tartunk az újtól, nem alakult még ki a személyiségünk, nincsenek ilyen irányú tapasztalataink, így nehezebb a beilleszkedés. Éppen ezért a középiskolás gólyatáborok jelentősége vitathatatlan.

A Békéscsabai Andrássy Gyula Gimnázium és Kollégiumban hosszú évek óta hagyomány már a kétnapos gólyatábor, amit minden évben az iskolakezdés előtti héten rendeznek meg. A két nap programját mindig az iskola diákönkormányzata állítja össze és vezényli le, amelynek során a gólyák megismerhetik egymást és új iskolájukat, a kollégiumot, amelyet rögtön le is tesztelhetnek, na meg persze a suli mindennapjaiba is kapnak némi betekintést.

A kétnapos rendezvény legviccesebb eleme mindig az első nap délutánján kerül megrendezésre, amikor is a csapatokba osztott gólyáknak különböző feladatokat kell megoldaniuk, persze némi nehezítéssel. Hogy milyenekkel, arról meséljenek inkább fotóink.

Galéria

Fotók: IfiPress

Forrás: IfiPress
Indexkép: IfiPress
Megosztás és kedvelés
Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2022 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!