2022. december 8., csütörtök
Üzlet, vállalkozás

A fiatalok vállalkozóvá válását segítő projekt indult a Közép-Dunántúli régióban

A Közép-Dunántúli régióban elindult a fiatalok vállalkozóvá válását támogató Vállalkozz Velünk! projekt – közölte a Miniszterelnökség. A projekt előreláthatóan 2021. december 31-én zárul.

Megjelent: 2019. május 9., csütörtök 12:51  ·  Rovat: Suli-Karrier  ·  Forrás: MTI  ·  Indexkép: Illusztráció - pixabay.com
Megjelent: 2019. május 9., csütörtök 12:51 | Rovat: Suli-Karrier
Forrás: MTI
Indexkép: Illusztráció - pixabay.com

A 627,2 millió forint támogatási keretösszegű projekt a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programban valósul meg a Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft., az Enterprise Hungary Nonprofit Kft., valamint az Ifjúsági Vállalkozásélénkítő Egyesület közreműködésével.

Partnerünk▾

V4 Kerékpárverseny

A program fő célcsoportja a 18-25 év közötti fiatalok, akik sem oktatásban, sem képzésben nem vesznek részt és nem is dolgoznak, vagy azok a 25-30 év közötti fiatalok, akik a programba bevonáskor a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálatnál (NFSZ) regisztrált álláskeresők, valamint a 30. életévét már betöltött, az NFSZ-nél regisztrált álláskeresők.

A képzést eredményesen elvégző, jóváhagyott üzleti tervvel rendelkező, vállalkozásukat megalapító fiatalok maximum 4.573.800 forint vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak induló vállalkozásuk költségeinek támogatására, amelyet a Magyar Államkincstár nyújt. A projektben, amely előreláthatóan 2021. december 31-én zárul, várhatóan 837 vállalkozás alakul majd meg a régióban.

A programról bővebb információ a www.vallalkozzvelunk.eu oldalon olvasható.

Forrás: MTI
Indexkép: Illusztráció - pixabay.com
Megosztás és kedvelés
Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2022 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!