2022. december 7., szerda
A Dal 2020

A Dal 2020: Néma című dalával a Fatal Error nyerte az első válogatót

Második lett Horus x Marcus ft. Fekete Bori előadásában a Tiszavirág, harmadik Pál Dénes és a Készen állsz, negyedik Nagy Bogi és a Maradok, ötödik a HolyChicks a Pillangóhatással, a hatodik továbbjutó pedig Varga Szabolcs és a Pillanat című dal.

Megjelent: 2020. február 3., hétfő 08:18  ·  Rovat: Kikapcsolódó  ·  Forrás: MTI  ·  Indexkép: mediaklikk.hu/adal
Megjelent: 2020. február 3., hétfő 08:18 | Rovat: Kikapcsolódó
Forrás: MTI
Indexkép: mediaklikk.hu/adal

A dalokat Vincze Lilla zenész, dalszerző, a Napoleon Boulevard EMeRTon-díjas énekesnője, zenepedagógus, énektanár; Apáti Bence táncművész, publicista, az Operettszínház balettigazgatója; Nagy Feró énekes, dalszövegíró, a Beatrice és az Ős-Bikini frontembere; valamint Pély Barna Artisjus-díjas énekes-gitáros-zeneszerző véleményezte és pontozta.

Partnerünk▾

V4 Kerékpárverseny

A dalválasztó show-ban idén még nagyobb szerepet kapnak az ötödik zsűritag szerepét betöltő nézők, akik a műsor folyamán kétszer is szavazhattak sms-ben. Az első, tíz perces szavazás után a legkevesebb voksot a Talk2Night kapta, így ők automatikusan kiestek a versenyből. Utána a zsűri döntésével búcsúzott a további versengéstől a Zaporozsec. Szintén az első válogató résztvevője volt Ya Ou és a Muriel is, de ők sem jutottak tovább, pedig a Muriel a négy zsűritagtól (Nagy Bogival holtversenyben) a második legtöbb pontot kapta produkciójára, 34-et.

A bent maradt nyolc dalra további öt percig szavazhattak SMS-ben a nézők. A voksaik alapján kialakult sorrendet pontokká alakították, így alakult ki a hat továbbjutó dal sorrendje.

Az első válogató extra produkcióját, a Beatrice Azok a boldog szép napok című slágerét a zsűritagok mutatták be.

A Dal 2020 két műsorvezetője Rókusfalvy Lili és Fehérvári Gábor Alfréd, Freddie, velük kereshetik együtt a nézők az év magyar slágerét. Az idei versenyről és a résztvevőkről A Dal 2020 honlapján, valamint Facebook, Instagram és YouTube oldalán találhatóak részletes információk, extra tartalmak, videók és cikkek.

Forrás: MTI
Indexkép: mediaklikk.hu/adal
Megosztás és kedvelés
Partnerünk▾

Nissan

Partnerünk▾

„One Belt One Road” Cycling Tournament of Hungary

Partnerünk▾

Arval Magyarország Kft.

Copyright

IfiPress
©2022 Mozgás Egészség Rekreációs Sportegyesület
Minden jog fenntartva!