2019. április 25., csütörtök

Will Smith

Will Smith hihetetlenül vicces videóval figurázta ki a fiát – VIDEÓ

A színész tényleg jófej apuka: elkészítette fia egyik videoklipjének paródiáját. Jaden szerencsére nemhogy érti a tréfát, hanem igen megható hozzászólásban köszönte meg mindezt édesapjának.

Még csak 2018 elején járunk, de Will Smith olyat produkált, ami miatt rajongói máris kikiáltották az év apukájának. Fia, a 19 éves Jaden „SYRE” című albuma elérte a Spotify-on a százmilliós letöltést, amihez a sztár igen különleges és nagyon vicces módon gratulált.

Will Smith Instagramján osztotta meg azt a fergeteges videót, melyben parodizálja fia „Icon” című számának videoklipjét. Megvan a luxusautó, a telefonálós jelenet is, bár a színésznek nem megy olyan jól a tánc, mint fiának, na meg a fogékszer sem az ő stílusa, de éppen ezért telitalálat.

A videó nemcsak a rajongóknak, de Jadennek is különösen tetszett: „Ez a legviccesebb dolog, amit valaha láttam tőled, nálad jobb apát nem is kívánhatnék. Köszönöm, hogy támogatod az önkifejezésemet, még akkor is, ha néha elszalad velem a ló. Jobban szeretlek, mint gondolod és ezt azért tudom, mert te tanítottál meg szeretni” – írta a fiú.

És hogy miről is van szó? Nos, íme a két videó:

Will Smith (@willsmith) által megosztott bejegyzés,

Forrás: Híradó.hu


Megosztás