2019. május 26., vasárnap

WellHello-koncerttel nyit júniusban a siófoki Plázs

Siófok nagystrandja megújuló külsővel, minőségi szolgáltatásokkal, a hazai zenei élet élvonalának fellépéseivel, hétvégeken pedig partikkal várja a nyaralókat.

Az ország legnagyobb bulistrandja, a Siófokon immár húsz éve működő nyári szórakozóhely napközben az aktív kikapcsolódás színtere, a programnapokon, a nyári hétvégeken pedig partikkal, koncertsorozattal jelentkezik – közölték a szervezők az MTI-vel.

A kommüniké kiemeli, hogy a Plázs néven újjáéledő balatoni strandon kétezer négyzetméteren terül el a homok. A vízen óriásstég várja a közönséget, a napozórész tengerparti hangulatot idéző borítást kap, a medencét egy 500 négyzetméteres terasz fogja körülölelni. Megszépül a főépület és új napernyők, valamint napozóágyak várják a pihenni vágyókat.

A koncertek látványát két óriási kivetítő sugározza a távolabbi közönségnek. A Plázs vendéglátó helyein a kínálatban fontos szerepet kapnak az egészséges ételek, valamint a Balaton jellegzetes ételkínálata.

A közlemény kitér arra, hogy egy 200 négyzetméteres Street Workout pálya épül, a hétvégéken ingyenes sportprogramok várják az odalátogatókat. A nyár legnagyobb sporteseményeit óriáskivetítőkön lehet nyomon követni.

Forrás: MTI


Megosztás