2019. április 26., péntek

Visszavonta a Tankcsapda a Loki-indulót

A debreceni rockzenekar 2005-ös szerzeményének megszületése óta bekövetkezett változások kiölték a tagokból az érzelmi töltést

Az OTP Bank Ligában szereplő DVSC-TEVA hazai mérkőzései előtt a debreceni rockzenekar, a Tankcsapda „Piros-fehér” című szerzeménye dobta fel a hangulatot a Nagyerdőn, de a hétvégi Vasas elleni mérkőzésen (4-0) már nem ez a dal szólt a hangszórókból.

A debreceni rockzenekar közleménye szerint, a 2005-ös szerzemény megszületése óta bekövetkezett változások kiölték a tagokból az érzelmi töltést, így átadják a terepet más zenekaroknak, hogy írjanak új indulót.

A zenekar közleménye, változtatás nélkül:

A ‘Piros-fehér’ című dal, egy házibuli ’emelkedett’ hangulatában tett ígéret – vagy ha úgy tetszik fogadalom – eredményeként 2005-ben, az akkori csapatban játszó barátaink és az általuk elért első DVSC bajnoki cím tiszteletére született, és lett a Loki indulója. Az elmúlt években nem csak a csapat, de a labdarúgás összessége is alapos változásokon ment keresztül, és mivel már nincs meg bennünk az az érzelmi töltés, ami annak idején a dal megírására ösztönzött minket, úgy gondoltuk, itt az ideje, hogy átadjuk a lehetőséget a következő generációnak: szülessen egy új induló, ami reményeink szerint hasonló sikerekre ösztönzi majd a debreceni labdarúgást, ahogy tette ez a dal is több mint tíz éven át, mert debreceniként bennünk a vér ettől még továbbra is piros és fehér! A dal egyébként ingyenesen letölthető a dvsc.hu oldalán, tehát a továbbiakban is mindenki számára hallgatható, és elérhető marad. Hajrá Loki!”

Forrás: Telesport.hu


Megosztás