2019. január 18., péntek - Piroska

Jordana Brewster

Visszatér Mia Toretto a „Halálos iramban” következő részeiben

A rajongók visszaszavazták Jordana Brewstert a népszerű sorozatba, aki már le is szerződött a kilencedik és a tizedik részre. A színésznő Mia Toretto szerepét alakította hét epizódon át, ám ki kellett írni a nyolcadik történetből Paul Walker halála miatt.

Ismét a „Halálos iramban”-filmek egyik főszereplője lesz Jordana Brewster, a Paul Walker szerelmét alakító színésznő, aki már alá ís írt a sorozat következő két részére. Visszatér Justin Lin rendező is, aki négy epizódot készített.

A színésznő Vin Diesel karakterének húgát alakította hét epizódon át, ám ki kellett írni a nyolcadik történetből, mivel a sztori szerint férjhez ment Paul Walker karakteréhez, a színész azonban meghalt autóbalesetben a hetedik rész forgatása félidejében.

A film készítői úgy vélték, hogy Mia Toretto furán festett volna özvegyként a nyolcadik részben, a rajongók azonban nem így gondolták: visszakövetelték a színésznőt. Mindez részben Vin Dieselnek is köszönhető, aki rendkívül aktív a közösségi médiában, bárki küldhet neki üzenetet, így derült ki, hogy Jordana Brewstert sokan nagyon hiányolják.

Visszatér Justin Lin rendező is, aki zsinórban négy epizódot készített, és neki köszönhető, hogy a harmadik résszel új lendületet kapott a sorozat.

Forrás: Híradó.hu


Megosztás