2019. január 18., péntek - Piroska

Vilmos és Harry herceg birodalmi rohamosztagos lesz az új Star Wars-moziban – VIDEÓ

A trónörökösök a lap információi szerint még tavaly decemberben kapták magukra a jelmezt és forgatták le a jelenetüket, amikor ellátogattak a Pinewood Studióba, ahol nem csak Boyegával, de Mark Hamillel, Daisy Ridley-vel, és Chewbaccával is megismerkedtek.

A „Csillagok háborúja” bizony a Kensington-palota falai közé is beszivárgott, a két trónörökös, Harry és Vilmos herceg nagy rajongója a filmeknek. A The Hollywood Reporter szerint olyan nagy fanok, hogy a decemberben érkező „Star Wars: Az utolsó Jedik”-ben lesz egy rövid cameo szerepük is mint birodalmi rohamosztagosok.

A hírt John Boyega erősítette meg a magazinnak, ő ugyanis az a szerencsés, aki a brit trónörökösökkel játszik egy liftes jelenetben, ahol karakterét, Finnt kísérik majd. John szerint jó hangulatban teltek a felvételek, ami minden idők legtitkosabb projektje volt a Star Wars történetében.

Harry és Vilmos egyébként nem volt egyedül az új szerepben, hozzájuk csatlakozott Tom Hardy színész és Gary Barlow énekes (Take That) is, utóbbi már márciusban beismerte, hogy leforgatta a jelenetet.

A trónörökösök a lap információi szerint tavaly kapták magukra a jelmezt, amikor ellátogattak a Pinewood Studióba, ahol nem csak Boyegával, de Mark Hamillel, Daisy Ridley-vel, és Chewbaccával is megismerkedtek.

Forrás: Híradó.hu / MTI


Megosztás