2019. január 18., péntek - Piroska

Városi Mikuláskupát rendez a Békéscsabai Diákönkormányzatevent

Kosárlabdában, fociban és röplabdában mérhetik össze tudásukat a csabai diákok december 7-én, csütörtökön a békési megyeszékhely három iskolájának tornatermében. A szervezők középiskolásokból álló csapatok jelentkezését várja november végéig.

Békéscsaba évek óta a röplabda fellegvára, a sportág rendkívül népszerű a városban, így nem véletlen, hogy az elmúlt tanévben a helyi diákönkormányzat is megrendezte röplabda kupáját, amelyen mintegy 200 diák vett részt. A sikert látva a DÖK ezúttal Mikuláskupát szervez, amelyen a röplabda mellett immár kosárlabda és foci is szerepel.

Ahogy azt Puskely Gergőtől, a Békéscsabai Diákönkormányzat elnökétől megtudtuk, december 7-én a város három középiskolai tornateremben zajlanak majd a küzdelmek: a Vízműben a röplabda, a Belvárban a foci, a Közgében pedig a kosárlabda mérkőzéseket rendezik majd meg.

Mindhárom sportágban középiskolásokból álló (röpiben 6, fociban 5+1, kosárlabdában 5 fős) amatőr csapatok jelentkezését várják november 30-ig a rendezvény Facebook-eseményoldalán megadott módokon. A nevezéshez szükséges a sportág, a csapatnév, a csapattagok és iskoláik neveinek megadása. Egy csapatban maximum két igazolt játékos lehet. A résztvevőknek a DÖK igazolást ad.

Városi Mikuláskupa - Békéscsaba

Forrás: IfiPress


Megosztás