2018. október 21., vasárnap - Orsolya

LG Signature W7 (Fotó: lgnewsroom.com)

Van poszter a szobád falán? Aham… és ugyanilyen vékony TV? – VIDEÓ

Itthon is bemutatkozott a szinte csak egyetlen sík lapból álló, mindössze 3,85 mm vékony, falra simítható tévé, az LG Signature W7.

Az LG 2016-ban bemutatott OLED portfoliója már sok mindent előrevetített abból, hogyan képzeli el a vállalat a tévézés jövőjét. A gyártó ekkor vezette be Picture-on-Glass kialakítású G6 és E6 modelljeit, amelyeken a vékony OLED panel egy elegáns, áttetsző üveglapra került. Idén emelték a tétet, és bemutatták a minden korábbinál vékonyabb és karcsúbb W7-et.

A készülékből a fejlesztők elhagytak minden felesleges elemet: egy vékony mágneses lap segítségével úgy rögzíthető a falra, hogy a tévé és a fal között szinte semmilyen rés nem marad, a panel alig emelkedik ki a síkból. Az LG Signature W7 mindössze 3,85 mm vékony, ám mindez technikai tudásban nem okoz hátrányt versenytársaival szemben: a koreai óriás Dolby Vision rendszerrel és HDR tartalmakat támogató technológiával vértezte fel a készüléket.

A készülék nemcsak technikailag, hanem ár tekintetében is kiemelkedő (3.170.000,- Ft), így tömeges vásárlásokra egyelőre nem feltétlenül kell számítani, mindazonáltal a bútorgyártók kezdhetnek aggódni egy termék kiesése miatt, hiszen már csak idő kérdése, és leállhatnak a tévéállványok gyártásával.

Forrás: Híradó.hu / IfiPress


Megosztás