2018. október 19., péntek - Nándor

Halálos fegyver 4 - Danny Glover és Mel Gibson

Úton a „Halálos fegyver” ötödik része?

„Öreg vagyok én már ehhez” – mondogatta Roger Murtaugh szerepében Danny Glover, pedig lehet, hogy még most sem az. A pletykák szerint ugyanis az igencsak korosodó főszereplők és rendező a folytatáson törik a fejüket.

Ha hihetünk a pletykáknak, újabb legendás filmet ásnak ki a sírból. Most Mel Gibson, Danny Glover és Richard Donner, vagyis a „Halálos fegyver” csapatának hála, a franchise rajongói reménykedhetnek, hogy a következő években – közel húsz év után – folytatják a klasszikust.

Az első filmet harminc évvel ezelőtt, 1987-ben mutatták be az USA-ban, amelyet a második rész 1989-ben, a harmadik 1992-ben, míg a negyedik 1998-ban követett. A filmben a Martin Riggst alakító Mel Gibson 61, a Roger Muartaugh-t játszó Danny Glover 71, a négy rész munkálatait irányító direktor, Richard Donner pedig már 87 éves, így igencsak érdekes lenne az új köntösbe bújtatott sztori a jócskán idősebb eredeti főszereplőkkel.

Az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy az előző részeket gyártó Warner Bros. egyelőre nem nyilatkozott a lehetséges következő epizódról, de ha a korábbi bevételeket nézzük (közel 490 millió dollár), esélyes, hogy támogatják a híres trió elképzeléseit.

Forrás: Mozi-filmek.hu / IfiPress


Megosztás