2019. február 16., szombat

Újra itt a nyár!

Bár a suliból még bő két hét hátravan, illetve az érettségizők még a szóbeli vizsgák előtt állnak, mégis örömteli nap a mai, hiszen meteorológiai értelemben beköszöntött a legmelegebb évszak. A csillagászati nyárra még néhány hetet várni kell, az IfiPress azonban mától áttér nyári működésre.

Nem kell nagy jóstehetség ahhoz, hogy kijelentsük, ma nagyon sokak kedvenc évszakába léptünk. Bár léteznek már ilyen irányú előrejelzések, mi azonban még maradjunk annyiban, hogy nem lehet biztosan tudni, mennyire lesz forró, vagy épp hűvös, esős nyarunk. Egy biztos: akár így lesz, akár úgy, érdemes lesz az évszak minden percét élvezni.

A tavaszt egyfajta tesztidőszaknak szántuk az IfiPress életében, ami a tegnapi nappal véget ért. Mától áttérünk a nyári működésre, amin általában egy lazább időszakot értünk, nálunk azonban épp fordítva lesz: mától bővebb napi tartalommal, több cikkel jelentkezünk, hiszen idén is rengeteg program, számos szabadidős lehetőség közül lehet választani, de nem hanyagoljuk majd el a híreket és az érdekességeket sem. Ha nem akartok lemaradni semmiről, érdemes követni minket Facebook-oldalunkon, vagy épp a Twitteren, de oldalunkat is lehet böngészni bárhol is legyetek, hiszen az IfiPress elérhető telefonon és táblagépen is.

Persze tudjuk, a suli még bő két hétig tart, illetve hátravannak még a szóbeli érettségi vizsgák, amelyek emelt szinten épp holnaptól, június 2-tól kezdődnek, mégis azt gondoljuk, hogy a mai napnak csak örülni lehet, hiszen megkezdődött a nyár, amelyhez rengeteg élményt, vidámságot kívánunk!

Forrás: IfiPress


Megosztás