2019. május 27., hétfő

Társasjáték

Több mint kétezer játék mutatkozik be a Társasjátékok Ünnepénevent

A Társasjátékok Ünnepe kétnapos rendezvényt idén november 25-én és 26-án rendezik meg, a rendezvényen 350 asztalon 60 játékmester mutatja be a több mint kétezer társasjátékot hat teremben.

November utolsó hétvégéjén rendezik meg idén Budapesten, a Lurdy Házban a Társasjátékok Ünnepe elnevezésű kétnapos rendezvényt, amelyen több mint kétezer gyerek, családi, felnőtt, logikai, fejlesztő, parti, stratégiai és társasjátékkal ismerkedhet meg a közönség.

A Társasjátékok Ünnepe kétnapos rendezvényt idén november 25-én és 26-án rendezik meg. A program lehetőséget ad arra, hogy a látogatók minél több társasjátékot próbáljanak ki, és ízelítőt kapjanak a játékok változatos világából – olvasható a szervezők közleményében. A rendezvényen 350 asztalon 60 játékmester mutatja be a több mint 2000 társasjátékot hat teremben, ahol nemcsak megnézni lehet őket, hanem ki is lehet próbálni mindegyiket.

Különféle társasjátékos versenyekkel is készülnek a szervezők, valamint verseny is lesz. Újdonság, hogy idén egy gyerekteremmel is készülnek a szervezők, ahova a 3-7 éves korúakat várják a kifejezetten a korosztály számára készült társasjátékokkal.

A rendezvényen több klub és az egyre népszerűbb társasjátékos kávézók is bemutatkoznak, a játékfejlesztők pedig egy külön teremben tesztelhetik és az érdeklődők javaslatai alapján tökéletesíthetik a maguk fejlesztette játékokat. A programot évről-évre egyre többen látogatják, tavaly már 2.500 érdeklődőt vonzott a hétvége.

Forrás: MTI


Megosztás