2019. április 25., csütörtök

Terence Hill hazánkban jótékonykodikevent

2019. február 16-án ismét Magyarországra érkezik Terence Hill, a Guido & Maurizio De Angelis koncert egyik sztárvendégeként. Az eseményt megelőzően, egy jótékonysági aukció ajánlását is elvállalta a népszerű színész.

Az árverezés tárgya egy Dune Buggy, amely pont olyan, mint a Különben dühbe jövünk című filmben látható autó. A bevételből a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet eszközparkjának bővítését valósítják meg.

A jótékonysági aukció kampányában örömmel vállalt szerepet Terence Hill, aki a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézetben személyesen is tiszteletét tette egy titokban tartott magyarországi látogatásán. A világsztár bevallása szerint óriási szeretettel fogadták a kórházban mind gyerekek, mind az alkalmazottak.

Az árverés 2018. december 1-jén indul a www.kulonbenduhbejovunk.hu oldalon, melynek során egy felújított Dune Buggy találja meg gazdáját. Az autó egy az egyben olyan, mint a Különben dühbe jövünk című film legendás Buggy-ja. A nyertes nevét Terence Hill fogja kihirdetni 2019. február 16-án, a Guido & Maurizio De Angelis filmzenei koncerten a Papp László Budapest Sportarénában.

Nagyon nagy megtiszteltetés számunkra, hogy Terence Hill itt járt nálunk, rendkívül kedves és közvetlen embert ismertünk meg személyében. Az aukcióból befolyó összeget MR-kompatibilis eszközökre és gépekre fordítjuk, amelyek az altatásban, valamint a vizsgálat közbeni kezelésekben és megfigyelésekben segítenek. Mi gyógyszerekkel és szeretettel gyógyítunk, de ha tehetném, Terence Hill csillogó tekintetét és mosolyát felírnám receptre” – nyilatkozta dr. Nagy Anikó, a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet főigazgató, főorvosa.

2019. február 16-án a Guido & Maurizio De Angelis koncerten újra megünnepelhetjük az évszázad legjobb bunyós vígjátékait és a zenetörténelem legnagyszerűbb és legszórakoztatóbb filmzenéit. A Bud Spencer és Terence Hill filmek mellett, többek között a Sandokan – A maláj tigris, A szavanna fia, a 80 nap alatt a föld körül Willy Foggal és a Zorro zenéit is hallhatja majd a közönség. Terence Hill mellett, a koncert másik sztárvendége, az egykor Sandokant alakító indiai Kabir Bedi lesz.

A jótékonysági aukcióra december 1-től lehet jelentkezni ide kattintva, míg a koncertre ide kattintva lehet jegyet vásárolni.

Terence Hill (Fotó: sajtóközlemény)

Terence Hill és a Dune Buggy a Heim Pál kórház udvarán
(Fotó: sajtóközlemény)

Forrás: Sajtóközlemény


Megosztás