2019. március 22., péntek

Mariah Carey

Szexuális zaklatással vádolják a világhírű énekesnőt is

Tovább dagad a zaklatási botrány: a TMZ.com celebportál most arról értesült, hogy Mariah Carey volt testőre pert akar indítani az énekesnő ellen szexuális zaklatás miatt.

A beszámoló szerint Michael Anello, aki testőrként dolgozott a 47 éves amerikai popdíva korábbi biztonsági szolgálatában, szexuális zaklatással vádolta meg Mariah Careyt.

Az extestőr azt állítja, hogy az énekesnő egy alkalommal azzal az ürüggyel, hogy vigye be a csomagjait, behívta őt a hotelszobájába, de neglizsében fogadta, és szexuális ajánlatot tett neki – ismertette a TMZ.com, amelynek sikerült hozzájutnia Anello bírósági keresetének vázlatához.

Anello arról is beszámolt a dokumentumban, hogy Mariah Carey „szándékosan a szeme láttára” erotikus mozdulatokat végzett. Mikor el akarta hagyni a szobát, az énekesnő ragaszkodott hozzá, hogy előbb fejezze be a csomagok elhelyezését.

Az egykori alkalmazott kifogásolta, hogy Mariah Carey nácinak, szkinhednek, Ku Klux Klan-tagnak és a fehér felsőbbrendűség híveinek nevezte őt és kollégáit. „Azt akarta, hogy fekete fickók vegyék körül, ne fehérek” – állította a testőr a keresettervezetben.

A TMZ.com szerint Anello 220 ezer dollárt (59 millió forintot) akar követelni a dívától biztonsági cége 2015 júniusától 2017 májusáig végzett munkájának kifizetetlen számlájáért, és 511 ezer dollárt (137 millió forintot) a leszerződött további két évért.

Októberben derült ki, hogy Harvey Weinstein producer évtizedeken át zaklatta a kollégáit és a színésznőket. Azóta többek között egy másik producert, Brett Ratnert, illetve a kétszeres Oscar-díjas Kevin Spacey filmszínészt is megvádolták szexuális zaklatással, de világszerte máshol, köztük itthon is napvilágot láttak hasonló botrányok.

Forrás: MTI


Megosztás