2019. február 17., vasárnap

Szakma Sztár Fesztivál

Szakma Sztár Fesztivál 2018event

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2018-ban is megrendezte a Szakma Kiváló Tanulója Versenyt (SZKTV), és az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyt (OSZTV), melyek országos döntőjének házigazdája a fesztivál lesz 2018. április 23-25. között.

A fesztiválon – amellyel egybekötve az V. SkillsHungary Nemzeti Döntőit is megrendezik – több mint 43 szakmában idén közel 300 tanuló verseng a legjobbnak járó elismerésért. Emellett szakmai és szórakoztató programok is várják az érdeklődőket a színpadon és a tevékenységszigeteken, valamint szakmai tárlatvezetésen is részt vehetnek a kilátogató diákok.

Aki nem tudna elmenni a helyszínre, az a Facebook live (élőközvetítés) segítségével idén is folyamatosan nyomon követhetik otthonról az esemény minden mozzanatát!

A versenyről

Az elődöntőket országosan a területi kamarák szervezték és bonyolították le, a budapesti döntő a szakmai megmérettetés mellett nagyszabású fesztivál keretében zajlik. A versenyek célkitűzése a gyakorlatigényes, „fizikai” szakmák – beleértve a ráépülő, magasabban kvalifikált szakmákat is − társadalmi presztízsének és vonzerejének növelése a szakmatanulás népszerűsítése révén, „A jó szakma felér egy diplomával” szlogen jegyében.

Hasznos infók:

  • A részvétel ingyenes!
  • Helyszín: a Hungexpo Vásárközpont G és F pavilon (1101 Budapest, Albertirsai út 10.)
  • Időpont: 2018. április 23-24.
  • További információk a www.szakmasztar.hu oldalon és az esemény Facebook-eseményoldalán olvashatók.


Megosztás