2018. július 21., szombat - Dániel, Daniella

Törött kéz

Sokat ártottak sérült társuknak budapesti fiatalok

Eltört a karja egy focizó fiúnak a fővárosban, riadt társai azonban a mentésirányító iránymutatása ellenében cselekedtek, emiatt a sérült állapota jelentősen romlott és komoly szövődményeket okozott.

Focizó fiatalok kérték a mentők segítségét a közelmúltban Budapesten. Egy játék közben elesett fiúnak – már a bejelentés szerint is – eltört az alkarja, deformitásról számolt be a segélykérő. A mentésirányító megkérte az izgatottan telefonáló 16 év körüli bejelentőt, hogy helyezzék nyugalomba a sérültet és ne mozgassák az érintett végtagot.

A helyszínre érkező mentők azonban ijesztő helyzettel találták szembe magukat: a fiatalok azzal próbálták barátjuk fájdalmát csillapítani, hogy a deformált végtagot természetes helyzetébe húzták vissza. A meggondolatlan lépés hatalmas fájdalommal járt, melytől a sérült állapota jelentősen romlott és komoly szövődményeket okozott – írják a mentők közösségi oldalukon.

A fiatal fiút a mentők végül fájdalomcsillapítás és rögzítés után stabil paraméterekkel szállították kórházba – a tettét sokszorosan megbánó bejelentő kíséretében.

Forrás: Híradó.hu


Megosztás