2018. május 24., csütörtök - Eszter, Eliza

Sétáltál már a Duna alatt? Ha még nem, akkor most megteheted!

Különleges program: a Duna Menti Regionális Közmű Zrt. (DMRV Zrt.) idén is megnyitja április 22-23-án a Nagymaros és Visegrád közötti közműalagutat az érdeklődők számára.

Ha érdekel egy nem mindennapi séta, na meg persze, ha nem vagy klausztrofóbiás, akkor ez a program neked is szól, hiszen április 22-23-án a Duna Menti Regionális Közmű Zrt. (DMRV Zrt.) idén is megnyitja az érdeklődők előtt a Visegrád és Nagymaros között, 16 méter mélyen a Duna alatt fekvő, 550 méter hosszú és alig három méter széles közműalagútját.

A séta mellett a visegrádi oldalon megtekinthető az alagút és a Bős-Nagymarosi vízlépcső építését feldolgozó tematikus tárlat, a nagymarosi oldalon pedig egy rendhagyó tanösvényen megismerhető a helyi élőkultúra és állatvilág.

Az előző évekhez képest fontos változás, hogy a program nem ingyenes! A belépő ára 1.000,- Ft/fő, amelyet elektronikus előjelentkezés és annak visszajelzése után előzetesen kell átutalni a DMRV Zrt. számlaszámára. A közműalagútnál jegypénztár nem működik, így a helyszínen jegyvásárlásra nincs mód. Jelentkezni április 12. éjfélig lehet az alagut@dmrvzrt.hu e-mail címen.

A belépők vásárlásáról és a programról bővebb információ ide kattintva található.

Séta a Duna alatt

A program plakátja

Forrás: dmrvzrt.hu / IfiPress


Megosztás