2019. március 22., péntek

Selena Gomez

Selena Gomez állapota a veseátültetés után is aggasztó

Az énekesnő szerelmi élete úgy tűnik, rendben van, azonban egészsége nem az igazi. Bár legjobb barátnője új esélyt adott neki, betegsége további károsodásokkal fenyegeti, mert autoimmun betegsége nem tűnt el.

Mint ismeretes, Selena Gomez a nyár elején vese-transzplantáción esett át, amelyhez barátnője, Francia Raisa egyik veséjét használták fel. Sajnos azonban úgy néz ki, hogy az énekesnő egészségügyi problémái nem oldódtak meg, autoimmun betegsége ugyanis nem tűnt el.

Dr. Davis S. Hallegua, Beverly Hills-i reumatológus a Hollywoodlife-nak ekképpen nyilatkozott az esetről: „Egy veseátültetés azt a részét orvosolja a lupusz problémáknak, amik azok kialakulásával kapcsolatosak. Kordában tart, megakadályozza a további burjánzást, de nem gyógyítja azt. Azokat a szövődményeket, amelyek bőrkiütésekben és ízületi fájdalmakban csúcsosodnak ki, rendben megoldja a transzplantáció. Azonban más károsodást nem tud megakadályozni. Nyilvánvaló, hogy Selena esélyei jobbak, mert ún. élő vesét kapott, de benne van a pakliban, hogy egész életében gyógyszeres kezelésre fog szorulni”.

Forrás: Híradó.hu


Megosztás