2017. május 1., hétfő - Fülöp, Jakab

Rovat: Zene komolyan

Első lett New York-ban a „Virtuózok” című tehetségkutató versenyzője

Első helyezést ért el a „Virtuózok” versenyzője, Wendler Enikő fuvolista a VIVO – International Youth Music Competition zenei versenyen, New York-ban.

Elhunyt Kocsis Zoltán zongoraművész, karmester

A kétszeres Kossuth-díjas, Corvin-lánccal kitüntetett művészt, a Nemzeti Filharmonikus Zenekar főzeneigazgatóját életének hatvanötödik évében érte a halál.

A Virtuózok adnak koncertet a Papp László Budapest Sportarénában

Október 15-én a második évad versenyzői és az első széria nyertesei erre az estére készült darabokkal, közös produkciókkal lépnek színpadra.

Több szólamban hirdet felvételt a Magyar Nemzeti Énekkar

Az énekkar művészeti vezetése alt, tenor, bariton és mélybasszus szólamokban hirdetett felvételt. Jelentkezni szakmai életrajzzal emailben lehet szeptember 15-ig.

Jakab Roland Attila képviseli Magyarországot a Fiatal Zenészek Eurovíziós Versenyén

A Virtuózok különdíjasa vasárnap elindult Kölnbe, ahol Magyarországot képviseli a Fiatal Zenészek Eurovíziós Versenyén. A versenyt élőben közvetíti szeptember 3-án a Duna televízió.

Kökény Tamás nagybőgős nyerte a „Virtuózok” fődíját

Pénteken este rendezték az MTVA komolyzenei tehetségkutatójának döntőjét, amelyet a Duna és a Duna World élőben közvetített.

Pénteken lesz a „Virtuózok” élő döntője

A Duna közszolgálati csatornán futó komolyzenei tehetségkutató műsor döntőjében három fiatal közül választhatják ki a nézők, ki nyerje az idei fődíjat.

A nagyok mezőnye lenyűgözte a „Virtuózok” zsűrijét

A nagyok mezőnyéből Váradi László, Jakab Roland Attila és Váradi Gyula jutott tovább a közszolgálati televízió komolyzenei tehetségkutató verseny harmadik, utolsó középdöntőjéből.

Nemzetközi zongoraversenyen nyert első díjat Boros Misi Párizsban

Kiemelt első díjat nyert a párizsi Concours Musical de France nemzetközi zongoraversenyen Boros Misi, a közmédia „Virtuózok” című komolyzenei tehetségkutatójának felfedezettje.

Cukiság és tehetség: hárman döntőben a kicsi virtuózok közül

Megható pillanatok sorozatát élhették át a nézők kilenc rendkívül tehetséges versenyző, öt különböző hangszer és két testvérpár versenyében a „Virtuózok” pénteki adásában.