2017. július 28., péntek - Szabolcs

Rovat: Cool-turmix

Debreceni Virágkarnevál

Változatos programok egy héten át a 48. Debreceni Virágkarneválon

Egy hétig tartó programsorozattal várja a látogatókat augusztus 15. és 21. között a 48. Debreceni Virágkarnevál, amely a reformáció emlékévéhez is kapcsolódik.

Cirkuszok Éjszakája (Fotó: YouTube.com)

Ma rendezik a Cirkuszok Éjszakáját

A főváros mellett idén is több balatoni helyszínen várják változatos programokkal az érdeklődőket ma, július 15-én szombaton a Cirkuszok Éjszakáján.

A Sziget fesztivál 25 évét bemutató fotókiállítás (Fotó: MTI - Soós Lajos)

Kiállítás nyílt Budapesten a Sziget Fesztivál elmúlt 25 évét bemutató fotókból

A Sziget Fesztivál elmúlt 25 évét bemutató fotókból nyílt kiállítás kedden Budapesten a Robert Capa Fotográfiai Központban. A fotókiállítás augusztus 31-ig tekinthető meg.

Kétezer program az ország 320 intézményében az idei Múzeumok Éjszakáján

Országszerte több mint 320 intézmény kétezer programot regisztrált eddig a június 24-én megrendezendő Múzeumok Éjszakájára, melynek idei kiemelt témája az értékőrzés, fővárosa pedig Debrecen lesz.

Óbudai Nyár: Matt Bianco is fellép a programsorozaton

Magyar zenekarok, külföldi fellépők, színházi előadások, filmvetítések és gyerekprogramok is várják az érdeklődőket a 17. Óbudai Nyár programsorozaton június 16-tól augusztus 26-ig Budapesten.

Steve Aoki amerikai DJ is fellép az EYOF nyitóünnepségen

A július 23-án, a 14 ezer férőhelyes ETO Parkban megrendezésre kerülő kétórás ünnepséget, amelynek műsorvezetője Ördög Nóra és Szujó Zoltán lesz, a Duna World élőben közvetíti.

Múzeumok Majálisa több mint 120 intézmény részvételével

Több mint 120 múzeum és kulturális intézmény gyűlik össze az ország különböző részeiből május 20-21-én, szombaton és vasárnap a Magyar Nemzeti Múzeum (MNM) kertjébe a 22. Múzeumok Majálisára.

Harminc program a második Kincses Baranya Fesztiválon, Orfűn

Másodszor rendezik meg június 2. és 4. között Kincses Baranya Fesztivált a Pécshez közeli Orfűn: a megye gazdag kulturális és gasztronómiai hagyományainak népszerűsítését célzó rendezvény harminc programot kínál.

Tizennyolc előadás A Tánc Fesztiválján, Veszprémben

Öt nap alatt tizennyolc előadás tekinthető meg a 19. A Tánc Fesztiválja elnevezésű, országos kortárs összművészeti találkozón május 24-28. közt Veszprémben, a Pannon Várszínház szervezésében.

StART Fesztivál fiataloktól fiataloknak a Magyar Nemzeti Galériában

A 16 és 26 év közötti korosztályt megszólító, fiatal önkéntesek és közösségi szolgálatosok által szervezett zenei és művészeti fesztiválra kerül sor május 20-án a Magyar Nemzeti Galériában (MNG).