2017. december 18., hétfő - Auguszta

Rovat: Sztársztori

Bejelentették Harry herceg és Meghan Markle eljegyzését

Harry herceg már akkor tudta, hogy Meghan Markle lesz az igazi, amikor első ízben találkozott vele. Ezt maga a vőlegénnyé előlépett herceg fedte fel, amikor az eljegyzés bejelentése után nem sokkal megjelent a sajtó képviselői előtt amerikai menyasszonyával.

Beyoncé

Beyoncénál senki sem tudott nagyobbat szakítani idén

A díva toronymagasan vezeti a Forbes magazin által kiadott legtöbbet kereső énekesnők listáját. A második Adele, míg a harmadik Taylor Swift lett. Az első tíz között van Celine Dion, Jennifer Lopez, Dolly Parton, Rihanna, Britney Spears, Katy Perry és Barbra Streisand.

Mariah Carey

Szexuális zaklatással vádolják a világhírű énekesnőt is

Tovább dagad a zaklatási botrány: a TMZ.com celebportál most arról értesült, hogy Mariah Carey volt testőre pert akar indítani az énekesnő ellen szexuális zaklatás miatt.

Selena Gomez

Selena Gomez állapota a veseátültetés után is aggasztó

Az énekesnő szerelmi élete úgy tűnik, rendben van, azonban egészsége nem az igazi. Bár legjobb barátnője új esélyt adott neki, betegsége további károsodásokkal fenyegeti, mert autoimmun betegsége nem tűnt el.

James Woods

James Woods bejelentette, majd cáfolta visszavonulását

A visszavonulásról szóló hírt a színész ingatlanügynöke hozta nyilvánosságra, melyet a Variety.com filmes portál is megírt, de nem sokkal később a The Washington Postnak maga a színész cáfolta azt.

Neil Tennant (Fotó: YouTube.com)

Megtámadták a Pet Shop Boys frontemberét Rio de Janeiróban

Neil Tennant énekest és a stáb egyik tagját támadás érte a Copacabanán – tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian. Mindkettőjüknek elvették a telefonját és a készpénzét.

Veseátültetésen esett át titokban Selena Gomez, akinek barátnője nyújtott önzetlen segítséget

Az énekesnőnek gyógyíthatatlan betegsége miatt volt szüksége a gyors beavatkozásra, de családjában nem találtak megfelelő donort. A legjobb barátnője segített… Odaadta az egyik veséjét.

Katalin hercegnő

Gyermeket vár Katalin hercegnő

Harmadik gyermekét várja Katalin cambridge-i hercegnő, Vilmos herceg felesége. A hírt hétfőn jelentette be a Kensington-palota, a hercegi házaspár londoni rezidenciája. A palota rövid közleménye nem tér ki a gyermek világra jövetelének várható időpontjára.

Selena Gomez

Justin Bieber meztelen fotói jelentek meg Selena Gomez Insta-oldalán

Hackerek töltötték fel az énekesnő Instagram-oldalára exe meztelen fotóit. Persze, a képeket már törölték, de a támadás nem maradt észrevétlen.

Roman Polanski (Fotó: YouTube.com)

Újabb nő vádolja molesztálással az Oscar-díjas filmrendezőt

Roman Polanski Oscar-díjas filmrendezőt kedden ismét molesztálással vádolta meg egy nő, akinek elmondása szerint az eset 1973-ban történt – számolt be róla a BBC hírportálja.

Megszakította a kapcsolatot rajongóival Ed Sheeran

A szavaknak súlyuk van és ezáltal következményük is: Ed Sheeran megelégelte a negatív kommenteket, így bezárta Twitter-fiókját. Az énekest nagyon elkeserítik az online trollok és belefáradt abba, hogy azon agyaljon, miért is utálják őt sokan.

Mark Wahlberg

Nem panaszkodhat a fizetésére Mark Wahlberg – VIDEÓ

Az elmúlt egy évben keresett 68 millió dollárjával a színészek közül a Transformers főszereplője végzett az első helyen a Forbes magazin által minden évben összeállított, legjobban kereső hírességek idei százas listáján.