2019. április 26., péntek

Rovat: Sztársztori

Terence Hill hazánkban jótékonykodik

2019. február 16-án ismét Magyarországra érkezik Terence Hill, a Guido & Maurizio De Angelis koncert egyik sztárvendégeként. Az eseményt megelőzően, egy jótékonysági aukció ajánlását is elvállalta a népszerű színész.

Samy Naceri (Fotó: YouTube.com)

Megverték egy moszkvai karaokeklubban a Taxi-filmek sztárját

Samy Naceri zárt koponyasérülést szenvedett el a vasárnapra virradóra történt incidensben, és kedden átesett egy műtéten a Szembetegségek Gelmgolc (Helmholz) Tudományos Kutatóintézetében. Az orvosok szerint a beavatkozás sikeres volt.

Justin Bieber és Hailey Baldwin (Fotó: YouTube.com)

Justin Bieber egy hónap után feleségül kérte barátnőjét

Gyorsan haladnak-e vagy sem, a lényeg, hogy a kanadai énekes megkérte barátnője, Hailey Baldwin kezét, akivel egy hónapja alkotnak egy párt. A lánykérésre szombaton került sor a pár bahamai nyaralásán egy étteremben.

Madonna (Fotó: YouTube.com)

Madonnának nem sikerült megakadályoznia személyes tárgyainak elárverezését

Egy Madonna ellenében hozott bírósági döntés szabad utat adott az amerikai énekesnő személyes tárgyainak, köztük egy Tupac Shakurtól kapott szakítólevél, valamint egy hajszálaival teli hajkefe elárvereztetésének.

Will Smith

Will Smith hihetetlenül vicces videóval figurázta ki a fiát – VIDEÓ

A színész tényleg jófej apuka: elkészítette fia egyik videoklipjének paródiáját. Jaden szerencsére nemhogy érti a tréfát, hanem igen megható hozzászólásban köszönte meg mindezt édesapjának.

Hollywood Love

Ámor nyilai Hollywoodban is célba találtak 2017-ben

Az elmúlt év is okozott néhány meglepetést, de hát nincs mit tenni, a szív szavára hallgatni kell! 2017-ben is benne volt a szerelem a levegőben és ezt a sztárok is megérezték, több szingli kedvencünk is rátalált a nagy Ő-re.

Bejelentették Harry herceg és Meghan Markle eljegyzését

Harry herceg már akkor tudta, hogy Meghan Markle lesz az igazi, amikor első ízben találkozott vele. Ezt maga a vőlegénnyé előlépett herceg fedte fel, amikor az eljegyzés bejelentése után nem sokkal megjelent a sajtó képviselői előtt amerikai menyasszonyával.

Beyoncé

Beyoncénál senki sem tudott nagyobbat szakítani idén

A díva toronymagasan vezeti a Forbes magazin által kiadott legtöbbet kereső énekesnők listáját. A második Adele, míg a harmadik Taylor Swift lett. Az első tíz között van Celine Dion, Jennifer Lopez, Dolly Parton, Rihanna, Britney Spears, Katy Perry és Barbra Streisand.

Mariah Carey

Szexuális zaklatással vádolják a világhírű énekesnőt is

Tovább dagad a zaklatási botrány: a TMZ.com celebportál most arról értesült, hogy Mariah Carey volt testőre pert akar indítani az énekesnő ellen szexuális zaklatás miatt.

Selena Gomez

Selena Gomez állapota a veseátültetés után is aggasztó

Az énekesnő szerelmi élete úgy tűnik, rendben van, azonban egészsége nem az igazi. Bár legjobb barátnője új esélyt adott neki, betegsége további károsodásokkal fenyegeti, mert autoimmun betegsége nem tűnt el.

James Woods

James Woods bejelentette, majd cáfolta visszavonulását

A visszavonulásról szóló hírt a színész ingatlanügynöke hozta nyilvánosságra, melyet a Variety.com filmes portál is megírt, de nem sokkal később a The Washington Postnak maga a színész cáfolta azt.

Neil Tennant (Fotó: YouTube.com)

Megtámadták a Pet Shop Boys frontemberét Rio de Janeiróban

Neil Tennant énekest és a stáb egyik tagját támadás érte a Copacabanán – tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian. Mindkettőjüknek elvették a telefonját és a készpénzét.