2017. október 20., péntek - Vendel

Rovat: Sztársztori

James Woods

James Woods bejelentette, majd cáfolta visszavonulását

A visszavonulásról szóló hírt a színész ingatlanügynöke hozta nyilvánosságra, melyet a Variety.com filmes portál is megírt, de nem sokkal később a The Washington Postnak maga a színész cáfolta azt.

Neil Tennant (Fotó: YouTube.com)

Megtámadták a Pet Shop Boys frontemberét Rio de Janeiróban

Neil Tennant énekest és a stáb egyik tagját támadás érte a Copacabanán – tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian. Mindkettőjüknek elvették a telefonját és a készpénzét.

Veseátültetésen esett át titokban Selena Gomez, akinek barátnője nyújtott önzetlen segítséget

Az énekesnőnek gyógyíthatatlan betegsége miatt volt szüksége a gyors beavatkozásra, de családjában nem találtak megfelelő donort. A legjobb barátnője segített… Odaadta az egyik veséjét.

Katalin hercegnő

Gyermeket vár Katalin hercegnő

Harmadik gyermekét várja Katalin cambridge-i hercegnő, Vilmos herceg felesége. A hírt hétfőn jelentette be a Kensington-palota, a hercegi házaspár londoni rezidenciája. A palota rövid közleménye nem tér ki a gyermek világra jövetelének várható időpontjára.

Selena Gomez

Justin Bieber meztelen fotói jelentek meg Selena Gomez Insta-oldalán

Hackerek töltötték fel az énekesnő Instagram-oldalára exe meztelen fotóit. Persze, a képeket már törölték, de a támadás nem maradt észrevétlen.

Roman Polanski (Fotó: YouTube.com)

Újabb nő vádolja molesztálással az Oscar-díjas filmrendezőt

Roman Polanski Oscar-díjas filmrendezőt kedden ismét molesztálással vádolta meg egy nő, akinek elmondása szerint az eset 1973-ban történt – számolt be róla a BBC hírportálja.

Megszakította a kapcsolatot rajongóival Ed Sheeran

A szavaknak súlyuk van és ezáltal következményük is: Ed Sheeran megelégelte a negatív kommenteket, így bezárta Twitter-fiókját. Az énekest nagyon elkeserítik az online trollok és belefáradt abba, hogy azon agyaljon, miért is utálják őt sokan.

Mark Wahlberg

Nem panaszkodhat a fizetésére Mark Wahlberg – VIDEÓ

Az elmúlt egy évben keresett 68 millió dollárjával a színészek közül a Transformers főszereplője végzett az első helyen a Forbes magazin által minden évben összeállított, legjobban kereső hírességek idei százas listáján.

Miley Cyrus és Jimmy Fallon (Fotó: YouTube.com)

Álruhában énekelt egy metróaluljáróban Miley Cyrus és Jimmy Fallon – VIDEÓ

Hannah Montana feeling New Yorkban: Miley Cyrus – Jimmy Fallonnal kiegészülve – a Rockefeller Center metróaluljárójában lepte meg a tömegközlekedőket.

Több mint 190 ezer dollárért kelt el Michael Jordan sportcipője

Rekordot jelentő összegért, 190.373 dollárért (52,4 millió forint) kelt el a korábbi kosárlabdázó világklasszis, Michael Jordan sportcipője egy aukción.

Sean „Diddy” Combs a legjobban kereső híresség a Forbes szerint

A lap 130 millió dollárra (35,7 milliárd forintra) becsüli a Grammy-díjas amerikai rapper, színész, producer és vállalkozó elmúlt egy évben szerzett keresetét, aki tavaly még „csak” a 22. volt a listán.

Sting 56 millió dollárért árulja New York-i lakását

A Limestone Jesusnak becézett épületben lévő lakás egyebek között megrendelésre gyártott csigavonalú kandallóval, Eero Aarnio finn belsőépítész által megálmodott székekkel és házi könyvtárral is büszkélkedhet.