2017. május 1., hétfő - Fülöp, Jakab

Rovat: Sztársztori

George Clooney felköszöntötte egy idős rajongóját a születésnapján

A filmsztár egy csokor virággal köszöntötte fel 87. születésnapján egy brit idősotthonban élő rajongóját, akinek valóra vált az álma azzal, hogy a színész meglátogatta őt.

Filmpremieren futott össze a Harry Potter testvérpárja (Fotó: YouTube)

Filmpremieren futott össze a Harry Potter-filmek testvérpárja

Már öt év eltelt azóta, hogy a szemünk előtt felcseperedett testvérpárt, Ginny és Ron Weasly-t együtt láthattuk a mozivásznon. Most ismét találkoztak, a fotósok pedig gyorsan le is csaptak Bonnie Wrightra és Rupert Grintre.

Rihanna a Harvard Egyetem szívét is elrabolta

„Végre a Harvardra is sikerült bekerülnöm” – tréfálkozott a 29 éves barbadosi énekesnő, amikor a massachusettsi Cambridge-ben kedd este átvette az elismerést az őt felállva, ovációval ünneplő tömeg előtt.

George Michael (Fotó: YouTube)

Barátja szerint kemény drogok okozták George Michael halálát

Andros Georgiou a BBC televízió keddi interjúműsorában kijelentette: egykori barátja életében ismét megjelentek a kemény drogok és kedvence a crack volt.

Kim Kardashian (Fotó: Instagram)

Fejlemény Kim Kardashian párizsi kirablása ügyében

Előállítottak 16 embert hétfőn Franciaországban, akiket azzal gyanúsítanak, hogy közük lehet Kim Kardashian tavalyi párizsi kirablásához – közölték rendőrségi források.

Janet Jackson 50 évesen lett édesanya, kisfia született

A hírt az amerikai énekesnő szóvivője erősített meg. A közlemény szerint Janet Jackson és férje, Wissam Al Mana rendkívül boldog fiúgyermekük, Eissa Al Mana érkezése miatt.

Megszületett a 73 éves Mick Jagger nyolcadik gyereke

Megszületett Mick Jagger és 29 éves barátnője, Melanie Hamrick első közös gyermeke, aki immár a nyolcadik utódja a Rolling Stones frontemberének.

Kanye West megpróbálja ellehetetleníteni Presser Gábort

Az amerikai rapper áthelyeztetné a magyar zenész által, a „Gyöngyhajú lány” jogtalan felhasználása miatt indított pert Los Angeles-be.

Több mint egymillió font egy privát Take That-koncertért

Egy rajongó 1,1 millió fontot (397 millió forint) fizetett egy jótékonysági aukción, hogy a Take That brit együttes egy 45 perces magánkoncertet adjon neki.

A teljesen leépült Chevy Chase szó szerint az életével játszik

A színész nem tud úrrá lenni alkoholizmusán, attól tartanak, hogy hónapjai vannak hátra. Tény, számos egykori vígjáték főszereplőjét alig lehet felismerni.