2017. május 1., hétfő - Fülöp, Jakab

Rovat: Mozi, film, TV

A „Halálos iramban”-sorozat kapja a zenetévé Generáció-díját

A Music Television (MTV) május elejei filmes és televíziós díjátadó gáláján a „Halálos iramban”-filmsorozatot tünteti ki Generáció-díjával Los Angelesben – jelentették be pénteken a szervezők.

Ewan McGregor játszhatja a felnőtt Róbert Gidát a Disneynél készülő játékfilmben

Legalábbis a színésszel tárgyal a felnőtt Róbert Gida szerepéről a Disney stúdió, amely Marc Foster rendezésében készít játékfilmet A. A. Milne fiáról – adta hírül a The Hollywood Reporter.

Életrajzi film készül Madonnáról

„Blonde Ambition” címmel életrajzi film készül a Universal filmstúdióban az énekesnőről – értesült a Variety.com. A film Madonna pályafutásának kezdeteibe enged betekintést.

Jackie Chan Budapesten, a kínai filmfesztivál megnyitóján (Fotó: MTI - Mohai Balázs)

Jackie Chan részvételével megkezdődött a kínai filmfesztivál Budapesten

A világhírű Oscar-díjas színész, harcművész díszvendégségével megkezdődött a kínai filmfesztivál vasárnap a budapesti Uránia Nemzeti Filmszínházban.

Áprilisi mozipremierek: számos vígjáték vár a mozikban – VIDEÓ

Akció, kaland, dráma, thriller, horror, animációs, sőt dokumentumfilm mellett számos vígjáték premierjére kerül sor ebben a hónapban a mozikban, így az idei áprilist akár a vígjátékok havának is nevezhetnénk.

Folytatódik az Egynyári kaland (Fotó: Megafilm)

Májusban folytatódik az „Egynyári kaland” a közmédiában

Folytatódik az „Egynyári kaland” című televíziós minisorozat; a hat részből álló második évad május 13-tól lesz látható szombat esténként a közmédia Duna csatornáján.

Schwarzenegger nem játszik „A feláldozhatók” folytatásában Stallone nélkül

Arnold Schwarzenegger bejelentette, hogy Sylvester Stallone nélkül nem játszik A feláldozhatók következő, negyedik epizódjában – írta a Variety.com.

Az apaságról szóló francia filmek a Francia Intézetben

Az apaságról szóló francia filmek a Francia Intézetben

„Mindent apámról” címmel az apaságról szóló francia filmeket mutat be a Budapesti Francia Intézet április 6-án, csütörtökön induló vetítéssorozata.

John Travolta legendás motorcsónak-versenyzőt játszik új filmjében

Don Aronow-t, a legendás amerikai motorcsónak versenyzőt és nőfaló multimilliomost alakítja John Travolta legújabb, „Speed Kills” című filmjében, amelyet május végén kezdenek forgatni.

Tüskevár (Fotó: YouTube.com)

Ötven évvel ezelőtt került képernyőre a „Tüskevár” – VIDEÓ

A Magyar Televízió 1967. április 3-án, azaz napra pontosan fél évszázada sugározta először a Fekete István azonos című regényéből készült ifjúsági sorozat kezdő epizódját.