2017. június 25., vasárnap - Vilmos

Rovat: Buli, zene

A Depeche Mode februárban visszatér Budapestre

A májusban a Groupama Arénában nagy sikerű, telt házas koncertet adott brit együttes 2018. február 2-án a Papp László Budapest Sportarénában lép fel, a „Global Spirit” című világ körüli turné keretében.

Fishing on Orfű 2017

10. születésnapját ünnepli a Fishing on Orfű

A kerek évfordulók jegyében zajlik az idei Fishing on Orfű: 10 éves maga a fesztivál, 30 éve, 1987-ben alakult Kispál és a Borz, és 1967. június 20-án, vagyis 50 éve született Lovasi András.

VOLT Fesztivál

Idén is lesz… mármint VOLT

Június 26-án a második Petőfi Zenei Díj átadó gálájával kezdődik a 25. Volt fesztivál, amelyre több mint 150 ezer vendéget várnak – hangzott el az esemény sajtótájékoztatóján, ahol megnyílt a Volt Art Group képzőművészeti kiállítása.

AGK SulirádiJó

AGK SulirádiJó HIT LIST: 2017. június 15.

Az IfiPress együttműködik a Békéscsabai Andrássy Gyula Gimnázium és Kollégium iskolarádiójával, így minden héten közöljük az aktuális játszási listát.

Rongyoló Ifjúsági Fesztivál 2017

Változatos programokkal, több színpaddal és koncerttel idén július 14-15-én kerül megrendezésre Békéscsaba egyetlen nyári ifjúsági fesztiválja a Csabai Rendezvénypajtában.

AGK SulirádiJó

AGK SulirádiJó HIT LIST: 2017. június 2.

Az IfiPress együttműködik a Békéscsabai Andrássy Gyula Gimnázium és Kollégium iskolarádiójával, így minden héten közöljük az aktuális játszási listát.

Ariana Grande visszatér Manchesterbe, percek alatt elfogytak a jegyek

Nem egészen fél óra alatt elfogytak a jegyek Ariana Grande vasárnapi manchesteri koncertjére. A koncertet a BBC televízió és a BBC rádió is közvetíti, és világszerte fogható online közvetítés is lesz.

Nagy-Szín-Pad!: A Lóci Játszik nyerte a tehetségmutatót (Fotó: MTI - Kovács Attila)

Nagy-Szín-Pad!: a Lóci Játszik nyerte a tehetségmutatót

A VOLT Produkció és a Petőfi Rádió szervezésében zajlott rendezvény fináléjában három előadó mérte össze produkcióját, a végeredményről a közönség szavazatai döntöttek.

Öt év után ismét Budapesten ad koncertet Sting – VIDEÓ

A brit világsztár október 13-án lép fel háromfős zenekarral és vendégművészekkel a Papp László Budapest Sportarénában tavaly ősszel megjelent albuma, a „57th & 9th” európai turnéja keretében.

Ben Williams amerikai dzsessz-sztár koncertje a MOMkultban

A fiatal amerikai dzsesszgeneráció egyik legtehetségesebb basszusgitárosa, Ben Williams ad koncertet saját együttese élén június 9-én a budai MOM Kulturális Központban (MOMKult).