2018. március 22., csütörtök - Beáta, Izolda, Lea

Rovat: IfiPress hírek

Kettő

Kétévesek lettünk!

2016. február 11-én indult el oldalunk a fiatalok, elsősorban a középiskolás korosztály számára válogatott hírekkel, érdekes, hasznos és fontos információkkal, felhívásokkal, programajánlókkal. Eddig mintegy 3.500 cikket jelentettünk meg, amelyek számát a jövőben jelentősen növelni szeretnénk.

Laptop, diák

Mától végre ismét naponta frissülünk!

Vannak időszakok, amikor minden összejön. Idén eddig nálunk is így volt, hiszen először emberi, majd technikai betegség uralkodott házunk táján. Szerencsére, most már minden rendben, így az elmúlt időszak cikktelensége után ismét naponta jelentkezünk friss tartalommal.

Feleslegessé teszi az egyetemeket az online technika? – VIDEÓ

Idén év végére várhatóan már több millió ember munkáját felügyelik majd robot főnökök világszerte, a mai iskolások kétharmada pedig jelenleg még nem létező munkakörökben fog dolgozni a jövőben.

Fényvillamos (Fotó: MTI - Balogh Zoltán)

Idén se hagyd ki a „fényvillamost”!

Budapesten idén is találkozhatsz január 7-ig a hagyományos adventi „fényvillamossal”, vagyis egy több mint 50 éves Ganz UV típusú, 39 ezer fehér és kék fényű ledes izzóval feldíszített járattal 11 villamos vonalán.

Déli pályaudvar (Fotó: YouTube.com)

Vonatindulásig beugorhatsz edzeni: sportközpont lehet a Déli pályaudvar egy részéből

A tervek szerint lesz jégcsarnok, tenisz-, squash- és streetball-pálya, golfgyakorlópálya, gyermeksípálya, falmászószikla és extrémsport-pálya, de a vasúti személyforgalom megmarad.

104 (Fotó: facebook.com/orszagosmentok)

Életmentő mobilalkalmazást mutatott be a mentőszolgálat

Szív City elnevezéssel az életmentést segítő mobilapplikációt mutatott be az Országos Mentőszolgálat (OMSZ). Az applikáció október 17-től kezd működni, de már most letölthető androidos és IOS-rendszerre egyaránt.

Az Aradi Vértanúk Emléknapja

Egész napos történelemóra és séta a Fiumei úti sírkertben

Idén is lesz rendkívüli történelemóra és séta a Fiumei úti sírkertben október 6-án, az Aradi Vértanúk Napján. Az iskolák, osztályok, tanulók és érdeklődők október 4-ig regisztrálhatnak.

Múzeumok Őszi Fesztiválja 2017

Ezerhétszáz program a Múzeumok Őszi Fesztiválján

Több mint 90 településen országszerte mintegy 1.700 programmal várja a nagyközönséget a 2017-es Múzeumok Őszi Fesztiválja hét héten keresztül szeptember 25. és november 12. között.

Andrássy Gólyatábor 2017

Gólyainvázió a békéscsabai Andrássy gimiben – GALÉRIA

A patinás csabai gimnázium leendő kilencedikesei idén is egy kétnapos, vidám gólyatábor keretein belül ismerhették meg új iskolájukat, osztály- és évfolyamtársaikat.

Berndt Storck (Fotó: MTI - Illyés Tibor)

Tizenhárom légiós a magyar labdarúgó-válogatott keretében

Bernd Storck szövetségi kapitány megnevezte azt a 13 idegenlégióst, akikre számít a magyar labdarúgó-válogatott következő két világbajnoki selejtezőmérkőzésén.

Jubileumhoz méltó programokkal vár mindenkit a tízéves debreceni Campus Fesztivál

252 zenei programmal és további több mint 200 egyéb attrakcióval várják az érdeklődőket mától, július 19-től 23-ig a debreceni Nagyerdőbe az idén tízéves Campus Fesztivál szervezői.

Írógép

Nem zsarolt, csak erre járt némi vírus

Szerverünket és gépünket szerencsére nem érte támadás, de némi vírus meglátogatott minket, így oldalunk az elmúlt héten nem frissült, de mától ismét jelentkezünk új cikkekkel.